Με τις γνωστές απουσίες η Ελλάδα κόντρα στο Βέλγιο

Με τις γνωστές απουσίες η Ελλάδα κόντρα στο Βέλγιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα υποδέχεται το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (20:00), έχοντας τις τέσσερις γνωστές απουσίες, που την ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη υποδέχεται το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ, σε μια sold out αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023. Επί της ουσίας, αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσει η «γαλανόλευκη» πριν από το Eurobasket και ο κόσμος θέλει να την… μπουστάρει. Στα του αγώνα, η Ελλάδα θα υποδεχθεί τους Βέλγους με τις τέσσερις γνωστές απουσίες, που την ταλαιπωρούν και… πονοκεφαλιάζουν τον κόουτς Ιτούδη.

Συγκεκριμένα, οι Κώστας Σλούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο είναι στα «πιτς». Έτσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να πάρει λεπτά στη θέση «5», ενώ σημαντικός θα είναι ο ρόλος και των Θανάση Αντετοκούνμπο – Δημήτρη Αγραβάνη.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της Ελλάδας ενόψει του αγώνα των «παραθύρων»: Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Καλάθης, Καλαϊτζάκης, Μποχωρίδης, Παπανικολάου, Κουζέλογλου, Γ. Αντετοκούνμπο, Κασελάκης, Θ. Αντετοκούνμπο, Λούντζης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X