Στην Super League 2 η Ηλιούπολη!

Photo Credits: INTIME

Η Ηλιούπολη θα τοποθετηθεί στο Νότιο Όμιλο - Σε κίνδυνο και η Ξάνθη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γραπτή παραίτηση συμμετοχής έστειλε προς την Super League 2, την ΕΠΟ και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η ΠΑΕ Διαγόρας την Παρασκευή (26/8).

Έτσι οι Ροδίτες οριστικά δεν θα υπάρχουν στις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας τη νέα σεζόν. Αντιθέτως, στη θέση τους ανεβαίνει στην SL2 η Ηλιούπολη ως πρώτη επιλαχούσα από τη διαδικασία των μπαράζ των πρωταθλητών της περσινής Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επανέρχεται στις επαγγελματικές κατηγορίες και αναπληρώνει το κενό που δημιουργήθηκε, όπως εξάλλου προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις… Η Ηλιούπολη θα τοποθετηθεί στο Νότιο Όμιλο.

Πάντως, δεν αποκλείονται διόλου και άλλες ανακατατάξεις, αφού υπάρχουν και άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και δεν έχουν πάρει άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ (που είναι απαραίτητη) με πρώτη απ’ όλες πλέον την περίπτωση της Ξάνθης…

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X