Τσάβι: «Μας έτυχε ο πιο δύσκολος όμιλος τα τελευταία 20 χρόνια»

Τσάβι: «Μας έτυχε ο πιο δύσκολος όμιλος τα τελευταία 20 χρόνια»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την κλήρωση των ομίλων του Champions League σχολίασε ο Τσάβι, ο οποίος αναφερόμενος στον όμιλο της Μπαρτσελόνα υποστήριξε ότι είναι η πιο δύσκολη των τελευταίων 20 ετών.

Τις Μπάγερν και Ίντερ, θα βρει στον δρόμο της η Μπαρτσελόνα στην φετινή φάση των ομίλων του Champions League.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» Τσάβι μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Βαγιαδολίδ χαρακτήρισε τον όμιλο της ομάδας του τον δυσκολότερο των τελευταίων 20 χρόνων.

«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μας έτυχε ένας πολύ δύσκολος όμιλος, ίσως ο πιο δύσκολος τα τελευταία 20 χρόνια. Ο στόχος είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να πάρουμε μια πολύ σημαντική πρόκληση. Ας το κάνουμε» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο Ισπανός παλαίμαχος άσος των Καταλανών αναφέρθηκε στις μεταγραφές για τις οποίες είπε τα εξής: «Υπάρχουν πολλά σενάρια. Ανυπομονώ να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο για να μάθω την ομάδα που έχουμε. Απομένουν τέσσερις ή πέντε ημέρες και πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να διαχειριστούμε αυτήν την κατάσταση. Δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε το να φύγει ο Ομπαμεγιάνγκ, ούτε ο Ντεπάι, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Ας δούμε την κατάσταση που έχουμε».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X