Ερυθρός Αστέρας: Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς

Ερυθρός Αστέρας: Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Έκλεισε» το κεφάλαιο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, στον Ερυθρό Αστέρα!

Ο παλαίμαχος άσος υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων», η οποία έγινε δεκτή.

Ο λόγος για τον οποίο ο Σέρβος παραιτήθηκε είναι ο αποκλεισμός από τα play offs του UEFA Champions League. Θυμίζουμε πως οι Σέρβοι γνώρισαν τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού.

Το συγκινητικό αντίο του Στάνκοβιτς:

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η τεράστια αγάπη μου, ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Τώρα μετά την τρίτη προσπάθεια να τον βάλω στο Champions League, νιώθω εντελώς άδειος, γιατί δεν κατάφερα να δώσω στη μεγαλύτερη αγάπη μου αυτό που ήθελα περισσότερο. Έδωσα το καλύτερο δυνατό. Για μένα, αυτά τα τρία χρόνια ήταν το πιο όμορφο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου ζωής. Κάτι που με έφτιαξε περαιτέρω, με έκανε όλο και καλύτερο. Ευχαριστώ τους παίκτες, την διοίκηση και τους οπαδούς που ήταν υπεύθυνοι γι’ αυτό. Πάντα ένιωθα την υποστήριξή τους. Γι’ αυτό ακριβώς πήρα την απόφαση να φύγω ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και ευχής ο Ερυθρός Αστέρας να είναι πάντα ο καλύτερος. Σας ευχαριστώ όλους για τον υπέροχο χρόνο που περάσαμε στο ”Μαρακανά”. Πιστεύω ότι τα χρόνια της επιτυχίας είναι ακριβώς μπροστά από τον σύλλογο και θα παραμείνω πάντα εκεί για Ερυθρό Αστέρα μου, πάντα με όλη μου την καρδιά, γιατί ο Ερυθρός Αστέρας είναι ζωή μου και τα υπόλοιπα είναι μικρά πράγματα».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X