Μπερνάρντο Σίλβα: Τα βρήκε σε όλα με την Παρί, αλλά η Σίτι απέρριψε προσφορά 70 εκατ.

Στα 100 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Σίτι για τον Μπερνάρντο Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε πρόταση ύψους 70 εκατ. για τον Μπερνάρντο Σίλβα που «φλέρταρε» με την Μπαρτσελόνα, μα η Σίτι είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι». Μάλιστα, σύμφωνα με τους «Times» που έχουν το ρεπορτάζ ανώτατα στελέχη των Γάλλων πιστεύουν ότι η μεταγραφή έχει μπλοκαριστεί υπό τον φόβο ότι ο Πορτογάλος διεθνής θα παράσχει στη μεσαία γραμμή των Γάλλων τα συστατικά που απαιτούνται για να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Σίλβα, κεντρικό πρόσωπο και στις τέσσερις κατακτήσεις της Premier League βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα και της Μπάρτσα, αν και οι δυσκολίες του καταλανικού συλλόγου να τηρήσει τους κανόνες δαπανών της La Liga την εμπόδισαν να ανταποκριθούν στην προσφορά των πρωταθλητών Γαλλίας.

Το συμβόλαιο του 28χρονου στην Σίτι είναι μέχρι το 2025, αλλά έχει ζητήσει εδώ και δύο μεταγραφικές περιόδους από τον σύλλογο να του επιτραπεί να φύγει. Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τις διαπραγματεύσεις, ο Σίλβα έχει συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με την Παρί με απολαβές ίσες με τον μισθό του στους Άγγλους, υπογραμμίζοντας την επιθυμία του να αναλάβει μια νέα πρόκληση.

Αν και η Σίτι θεωρείται ότι πρόσφερε ένα σημαντικά βελτιωμένο συμβόλαιο την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών όρων ισοδύναμων με του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη του συλλόγου, Κέβιν Ντε Μπρόινε, εκείνος απέρριψε την πρότασή τους για να προχωρήσει πιο εύκολα μια μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. Η προσφορά της Παρί κοινοποιήθηκε στη Σίτι μέσω ενός ενδιάμεσου γνωστού στον σύλλογο που ανήκει στο Άμπου Ντάμπι, με τον Σίλβα να λέγεται ότι δεν εντυπωσιάστηκε που η Σίτι την απέρριψε.

Ο πρόσφατα διορισμένος αθλητικός σύμβουλος της PSG, Λουίς Κάμπος, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Σίλβα με τους «πολίτες» να στέκονται εμπόδιο.

Τους τελευταίους μήνες ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει συζητήσει δημόσια το μέλλον του Σίλβα πολλές φορές, δηλώνοντας επανειλημμένα ότι δεν θα εμπόδιζε τον παίκτη να φύγει εάν ικανοποιούνταν οι οικονομικές απαιτήσεις της Σίτι. Σε κοινή συνέντευξη Τύπου στην οποία ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, μίλησε για την «αγάπη» του για τον «Μπερνάρντο ως παίκτη» το βράδυ της Τετάρτης, η θέση του προπονητή της Σίτι άλλαξε.

«Θέλουμε να μείνει», είπε ο Καταλανός κόουτς μετά το φιλανθρωπικό φιλικό της ομάδας του στο «Καμπ Νου». «Ο σύλλογος θέλει να μείνει. Αλλά αν δεν έρθει μια προσφορά – κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια – ο παίκτης θα παραμείνει μαζί μας. Έχει συμβόλαιο. Εάν έρθει μια προσφορά και ο παίκτης θέλει να φύγει, δεν ξέρω τι θα συμβεί. Είμαστε επτά ή οκτώ μέρες πριν το τέλος του μεταγραφικού παζαριού. Εάν φύγει ο Μπερνάρντο, πρέπει να αναζητήσουμε αντικαταστάτη την τελευταία στιγμή. Δεν θα ήταν εύκολο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X