Το κλειστό της Καρδίτσας θα μετονομαστεί σε «Γιάννης Μπουρούσης»!

Το κλειστό της Καρδίτσας θα μετονομαστεί σε «Γιάννης Μπουρούσης»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ύψιστη τιμή για την προσφορά του στο μπάσκετ θα λάβει ο Γιάννης Μπουρούσης, καθώς το νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας θα φέρει το όνομά του, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την ονομασία του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Καρδίτσας σε «Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ» ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης στο πρόσωπο του μεγάλου Καρδιτσιώτη αθλητή.

Το θέμα της ονομασίας του νέου κλειστού, ήρθε εκτός ημερήσιας διάταξης με τον δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο, να τονίζει την προσφορά του προέδρου -πλέον- του ΑΣΚ στο άθλημα, αλλά και στον αθλητισμό της Καρδίτσας.

Πρόκειται για την ύψιστη τιμή για τον Γιάννη Μπουρούση, που φόρεσε την φανέλα της Εθνικής επί σειρά ετών, αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κατακτώντας, το χρυσό με την γαλανόλευκη στο Eurobasket του 2005 στη Σερβία, την Ευρωλίγκα το 2015, δύο πρωταθλήματα Ελλάδος, αλλά και ένα πρωτάθλημα Ισπανίας.

Η τελετή για την ονοματοδοσία του νέου κλειστού γυμναστηρίου της Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, σε ειδική τελετή που θα διοργανωθεί.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X