Να τα (ξανά)πούμε: φορ, δεξί ακραίο και μπακ (μίνιμουμ)!

Να τα (ξανά)πούμε: φορ, δεξί ακραίο και μπακ (μίνιμουμ)!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τις κινήσεις που αδικαιολόγητα καθυστερούν να προχωρήσουν και αυτόματα θα αργήσουν να ενσωματωθούν και έχει υστερόγραφο...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αυτά και με τ’ άλλα φτάσαμε στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ένα 24ωρο πριν το δεύτερο επίσημο ματς της σεζόν για την ΑΕΚ, το οποίο είναι συνιστά και ένα σημαντικό παιχνίδι που θα δύναται να προκαλέσει ουσιαστικά συμπεράσματα. Το θέμα είναι να μη χρειαστεί να προκύψει… χαστούκι για να φτάσουμε σε αυτά. Διότι σωστά αναφέρει ο λαός το: πριν πεινάσεις μαγειρεύεις!

Στην ΑΕΚ δεν μπορώ να αναγνωρίσω ότι παρατηρείται κάτι τέτοιο. Ναι, προφανώς και δεν θα γινόταν το 100% των προσθηκών έως και τα μέσα Αυγούστου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάναμε στο τέλος του μήνα και θα ήταν ανοιχτές τουλάχιστον δύο με τρεις υποθέσεις. Ειδικότερα δύο που πρέπει να αφορούν την ενδεκάδα εφόσον πρόκειται για ένα φορ και τον δεδομένα βασικό δεξί ακραίο που θα υποχρεωθεί να πάρει όλη την πλευρά όπως προκύπτει από αυτό που έχει επιλέξει να παίξει ο Ματίας Αλμέιδα.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία καθυστέρησης. Δεν προκύπτει ανταπόκριση και σωστή δουλειά. Ακόμη και αν έρθει στην ομάδα ο κορυφαίος όλων και κάνει τη διαφορά με το… καλημέρα! Διότι είναι καιρό που γνωρίζουν τις ανάγκες αυτού που επιθυμεί να παίξει ο Αργεντινός τεχνικός και δεν έχουμε αποτέλεσμα, τα πράγματα έχουν καθυστερήσει. Όπως σε όλες τις προσθήκες πλην των χαφ που αναγνωρίσαμε ότι έγιναν σωστές, ποιοτικές και γρήγορες κινήσεις…

Στην άμυνα (ευτυχώς) προέκυψε ο Ντομαγκόι Βίντα, να λέμε αλήθειες αλλά να αναγνωρίσουμε ότι είχαν τα αντανακλαστικά για να τρέξουν την υπόθεση και να την τελειώσουν, τη στιγμή που είχαν αποτύχει να βρουν αυτό που έπρεπε καιρό πριν. Καθυστέρησαν σε πολύ σημαντικό βαθμό αλλά δεν στοίχισε. Όπως και με τον Μουκουντί! Προφανέστατα καθυστερημένη προσθήκη που δεν είναι ακόμη διαθέσιμος για τον κόουτς (τη στιγμή που και ο Βίντα στην Λαμία μπήκε και έπαιξε χωρίς να είναι στο 100%).

Να τα (ξανά)πούμε: φορ, δεξί ακραίο και μπακ (μίνιμουμ)!

Υπενθυμίζω: καμία ευθύνη ο Αλμειδα!

Να πάμε στη θέση του φορ; Παρατηρείται και εκεί αδικαιολόγητη όπως προανέφερα καθυστέρηση τη στιγμή που για κάνα 40ημερο… κάηκε ο εγκέφαλος των Ενωσιτών με όσα άκουγαν και διάβαζαν (για βασικός, επένδυση, φοράκλα, βαρύ φορ, να παίζει και δεύτερος, τα πάντα όλα και… ήμαρτον). Γνώριζαν όλοι ότι δεν υπολογίζεται ο Ανσαριφάρντ πριν το τέλος της περασμένης σεζόν και όμως ο αντικαταστάτης ακόμη αναζητείται! Δεν είναι δυνατόν να πορεύεται η ΑΕΚ με το “βλέποντας και κάνοντας”…

Να τα (ξανα)πούμε; Η ΑΕΚ θέλει φορ σίγουρα, καλό και κανονικό (μακάρι να δύναται να παίξει και δεύτερος, αλλά κύρια φορ διότι δεν έχει ούτε για τα… ρεπό του Αραούχο). Πρέπει να φέρει ακραίο δεξί μπακ και παίκτη που ψάχνει για όλη την πλευρά με χαρακτηριστικά εξτρέμ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δύο θέλει για εκεί και όχι μόνο έναν όπως ο Τσούμπερ απέναντι… Θέλει μπακ και μεσοεπιθετικό διότι δεν γίνεται (ακόμη και να συμβεί) να δημιουργείται ρόστερ για μια τακτική προσέγγιση και μόνο! Δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στον πλανήτη αυτό το πράγμα.

Από κει και πέρα αν αξιώσει οτιδήποτε άλλο ο Ματίας Αλμέιδα προφανώς και πρέπει να ικανοποιηθεί. Ο κόσμος άλλωστε έκανε το χρέος του, χρήματα έδωσε μέσω των εισιτηρίων διαρκείας και απαιτείται πλέον ανταπόκριση και υπέρβαση προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες πρωταθλητισμού! Είχα γράφει και εδώ, και στο gazzetta.gr, και το είχα πει και στον αέρα του ΣΠΟΡ FM, με τέτοιες τιμές εισιτηρίων διαρκείας και ανάλογα τις πωλήσεις, εκτοξεύονται και οι απαιτήσεις – προσδοκίες του κόσμου (απόλυτα δικαιολογημένα).

Διότι σου λέει ο ΑΕΚτζης να τα σκάσω αλλά να πιάσουν τόπο και να φτιάξουμε ομαδάρα. Σωστά το θέλει και πλέον απόλυτα αναμενόμενα και -όπως προανέφερα- δικαιολογημένα το απαιτεί. Όπως ανταποκρίθηκε ο κόσμος στις προσδοκίες του club έτσι και η υπεύθυνοι και η διοίκηση οφείλει να ανταποκριθεί. Οι μέρες εξακολουθούν να περνάνε, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, θα κριθεί σίγουρα στο τέλος της σεζόν το όλο εγχείρημα, αλλά δεν αλλάζει ότι μετά κάθε προσθήκη παρατηρείται αδικαιολόγητη χαλαρότητα και ας δουλεύουν στο φουλ στον αγωνιστικό σχεδιασμό! Αυτό είναι το συμπέρασμα του κόσμου και επαναλαμβάνω δεν μπορείς να το αντικρούσεις!

Με την ολοκλήρωση του αγωνιστικού σχεδιασμού θα κριθεί και η όλη δουλειά σε επίπεδο ουσιαστικής ενίσχυσης ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα στο χορτάρι που θα αναμένεται. Αλλά ότι και φέτος πήγαν πολύ αργά είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

Να τα (ξανά)πούμε: φορ, δεξί ακραίο και μπακ (μίνιμουμ)!

Υγ: Στην γειτονιά μας θα είναι και πάλι μαγικά, όχι όπως θα ήταν στο νέο μας σπίτι, αυτό εννοείται. Αλλά δεν αλλάζει αυτό τώρα και πάμε για δύο ματς να γίνει πάρτι απ τα παλιά στην Ριζούπολη. Και θα γίνει από την εξέδρα, να είστε σίγουροι, αρκεί να δώσει λίγο και η ομάδα: να ξεκινήσει καλά το ματς, να δούμε καλό ποδοσφαιρικό θέαμα, γκολ και θα έχει γλέντι και αρκετό Γιώργο Καμπουρίδη από την κερκίδα. Χρειάζεται από την άλλη και υπομονή αφού μιλάμε για νέο αγωνιστικό στυλ παιχνιδιού που προσπαθεί να αφομοιώσει το σύνολο των κιτρινόμαυρων!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X