Προκρίθηκε στο Europa League με τριάρα στην Ντνίπρο η ΑΕΚ Λάρνακας!

Προκρίθηκε στο Europa League με τριάρα στην Ντνίπρο η ΑΕΚ Λάρνακας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στους ομίλους του Europa League η ΑΕΚ Λάρνακας! Το εμπόδιο της Ντνίπρο και μάλιστα με θρίαμβο ξεπέρασε η κυπριακή ομάδα, επικρατώντας 3-0 εντός έδρας στη ρεβάνς, ενώ είχε νικήσει 2-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Η ομάδα του Όλτρα κυριάρχησε στην αναμέτρηση, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι (όπως και στο πρώτο παιχνίδι) παρουσιάστηκαν σαφώς πιο ανέτοιμοι. Το σκορ άνοιξε ο Γκιούρτσο στο 20ο λεπτό με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ενώ η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια με αέρα δύο τερμάτων.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έκανε γύρισμα από τα αριστερά, ο Σανχούρχο έκανε το πλασέ και η μπάλα στρώθηκε στον Ράφα Λόπες που έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ για το 2-0 στο 45’. Η πρόκριση, αλλά και η πρόκριση «κλείδωσε» για την ΑΕΚ οριστικά στο 78ο λεπτό, με γκολάρα του Εγγλέζου, ο οποίος έπιασε σουτ στην κίνηση μετά από προσπάθεια του Γκιούρτσο. Η Ντνίπρο, η οποία έκανε υπερπροσπάθεια για να καλύψει τις αδυναμίες της θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa Conference League.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X