Γκουαρδιόλα για Μπερνάρντο Σίλβα: «Δεν θέλω κανείς να είναι δυστυχισμένος»

Γκουαρδιόλα για Μπερνάρντο Σίλβα: «Δεν θέλω κανείς να είναι δυστυχισμένος»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον Μπερνάρντο Σίλβα κλήθηκε να σχολιάσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Πορτογάλος άσος βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και της Παρί Σεν Ζερμέν και το μέλλον του εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο.

Ο παίκτης δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει.

«Είναι παίκτης μας. Θέλουμε να είναι μαζί μας γιατί είναι πολύ σημαντικός. Δεν θέλω κανένας να είναι δυστυχισμένος, αλλά δεν θέλω να φύγει γιατί είναι εξαιρετικός παίκτης.

Τόσο ως παίκτης, όσο και ως άνθρωπος είναι ένας από τους καλύτερους που είχα ποτέ. Σε κάθε διοργάνωση είναι ο καλύτερος παίκτης. Αν φτάσει μια προσφορά, απομένουν επτά ημέρες και αν φύγει ο Μπερνάρντο θα πρέπει να κοιτάξουμε στην αγορά και δεν είναι εύκολο. Ο Μπερνάρντο θέλει πολύ την Μπαρτσελόνα» δήλωσε ο Γκουαρδιόλα μετά το φιλικό της Σίτι με τους Καταλανούς το βράδυ της Τετάρτης στη Βαρκελώνη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X