ΑΕΚ: «Το Σπίτι μας στα Λιόσια ανοίγει ξανά - Φέρε τον γονιό σου και μπες δωρεάν»

ΑΕΚ: «Το Σπίτι μας στα Λιόσια ανοίγει ξανά - Φέρε τον γονιό σου και μπες δωρεάν»

Εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους θα έχει το φιλικό της ΑΕΚ με το Λαύριο στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε η μπασκετική ΑΕΚ για το φιλικό με το Λαύριο στα Άνω Λιόσια στις 10 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας» κάτω των 12 ετών που θα βρεθούν με τον γονιό τους στο Οlympic Hall θα έχουν ελεύθερη είσοδο για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ωστόσο, εκτός από τους μικρούς Ενωσίτες, και οι γονείς θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η Ομάδα μας θ’ αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της  για την περίοδο 2022-2023, στις 10/09, στις 18:00, το Λαύριο, στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Το πρώτο λόγο στην αναμέτρηση θα έχουν οι μικροί μας φίλοι. Τα ΠΑΙΔΙΑ!

Παράλληλα, η φιλική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί και για φιλανθρωπικό σκοπό, γεγονός, που της προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα και καθιστά επιτακτική την όσο το δυνατόν μαζικότερη παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ.

-Όποιος οπαδός της ΑΕΚ, κάτω των 12 ετών, επιθυμεί να παρακολουθήσει την ανανεωμένη ομάδα της «Βασίλισσας», να πάρει τον γονιό του, ήτοι τον μπαμπά του ή τη μαμά του από το χέρι και να τον φέρει στα Άνω Λιόσια. Σ’ αυτή την περίπτωση, όλοι θα εισέλθουν στο Οlympic Hall ΔΩΡΕΑΝ.

Συνοψίζοντας:

-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τον πατέρα, που θα συνοδεύσει τον γιο του (ηλικίας κάτω των 12 ετών) στο γήπεδο.

-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλες τις Γυναίκες.

-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους νέους κατόχους Διαρκείας, περιόδου 2022-2023.

-Τιμή εισόδου 10 ευρώ για τους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΚ.

Οι εισπράξεις από την αναμέτρηση θα διατεθούν σε ίδρυμα στο πλαίσιο κοινωνικής/φιλανθρωπικής δράσης. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Event

Στην αναμέτρηση, οι μικροί φίλοι της ομάδας μας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξανά τον αγαπημένο τους PandaPandou, να παίξουν μαζί του, αλλά και να δουν από κοντά παλαιά και νέα αστέρια της Ομάδας μας, να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν μετά τη λήξη του αγώνα μαζί τους και να λάβουν αυτόγραφα.

Επίσης, στο περιθώριο της αναμέτρησης οι φίλοι της ομάδας, που θα σπεύσουν στο γήπεδο θα έχουν τη δυνατότητα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα έχει στηθεί στην αρένα του γηπέδου μας να αγοράσουν Εισιτήρια Διαρκείας για τους αγώνες της «Βασίλισσας» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της εορταστικής ατμόσφαιρας θα υπάρξουν (κι άλλες) καινοτόμες πρωτοβουλίες, η αποκάλυψη των οποίων θα πραγματοποιηθεί μέσω νέας ανακοίνωσης το επόμενο διάστημα.

ΟΛΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X