Ο Αλμέιδα θέλει σίγουρα 2 μεταγραφές ακόμη – Η ΑΕΚ έχει ανοιχτά… μάτια παντού

Ο Αλμέιδα θέλει σίγουρα 2 μεταγραφές ακόμη – Η ΑΕΚ έχει ανοιχτά… μάτια παντού
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει τις δύο μεταγραφές που έχει ζητήσει σίγουρα και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ εξετάζει όλα τα δεδομένα πάνω στο τραπέζι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βρισκόμαστε στο τελευταίο κομμάτι του Αυγούστου και η ΑΕΚ αναζητά δύο ποδοσφαιριστές δεδομένα, με βάση τα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα.

Έναν ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο που να μπορεί να υπηρετήσει το 3-1-4-1-1 (εκεί που έπαιξε ο Νορντίν Άμραμπατ στη Λαμία) και έναν ποδοσφαιριστή για την επίθεση που να είναι πολυσύνθετος. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου υπάρχει ανοιχτό «παράθυρο» για τις μεταγραφές, με τον Αλμέιδα να περιμένει τα αποτελέσματα της δουλειάς της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης στο κομμάτι αυτό.

Ωστόσο, η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ανοιχτά… μάτια παντού. Και για αυτό είναι το πιθανότερο να γίνουν παραπάνω κινήσεις από τις δύο που έχει ζητήσει ο προπονητής. Και δεδομένα η συζήτηση επικεντρώνεται στην θέση του σέντερ φορ με έφεση στο γκολ. Ο Αλμέιδα έχει Νο1 επιλογή τον Σέρχιο Αραούχο και επίσης υπολογίζει και τον Λιβάι Γκαρσία για την γραμμή κρούσης, ωστόσο φαίνεται να υπάρχει… θέμα στο κατά πόσο μπορεί να βρει εύκολα γκολ η ομάδα όταν τα χρειάζεται. Για αυτό ίσως γίνει κίνηση για την επίθεση, έξτρα από όσα θέλει ο Αλμέιδα.

Επίσης, το πιθανότερο είναι να ανοίξει η κουβέντα και για δεξί μπακ, αφού η ΑΕΚ έχει μείνει μόνο με τον Λάζαρο Ρότα παρότι δεν είναι στις βασικές επιλογές του κόουτς στο υπάρχον σύστημα.

Η ΑΕΚ σε κάθε περίπτωση οφείλει σε συνεργασία με τον κόουτς να «οχυρώνει» το ρόστερ της διότι η χρονιά είναι δύσκολη, παρότι τα παιχνίδια της δεν είναι πολλά, τουλάχιστον μέχρι να μπει το 2023. Και επίσης πρέπει να έχει δυνατό ρόστερ διότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα εξελιχθεί η χρονιά και τι προβλήματα ή εξελίξεις μπορούν να προκύψουν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X