Δύσκολα με Ελλάδα ο Μπιέλιτσα για την Σερβία, πολλές πιθανότητες για Νέντοβιτς

Δύσκολα με Ελλάδα ο Μπιέλιτσα για την Σερβία, πολλές πιθανότητες για Νέντοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική ομάδα ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Σερβία, στο Βελιγράδι, με την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς να περιμένει την κατάσταση του Νεμάνια Μπιέλιτσα, την ίδια στιγμή που όλα δείχνουν πως ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα δώσει το παρών στο μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης (25/08).

Πριν από το Eurobasket 2022 η Εθνική ομάδα έχει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023. Πρώτος αντίπαλος για την «γαλανόλευκη» θα είναι η Σερβία, με την «τιτανομαχία» των δύο τελευταίων MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόβιτς και Γιάννη Αντετοκούνμπο να τραβάει τα βλέμματα.

Παρ’ όλα αυτά, όμως ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει να διαχειριστεί προβλήματα ενόψει των αγώνων που ακολουθούν. Το πιο σημαντικό όλων είναι αυτό του Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε τραυματίστηκε στο φιλικό με την Σλοβενία, πριν από μερικές εβδομάδες και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος πριν από το Eurobasket. Για το λόγο αυτό στο στρατόπεδο της εθνικής ομάδας δεν θέλουν να πιέσουν καταστάσεις, κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες που συγκεντρώνει για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Εθνική είναι λίγες.

Την ίδια στιγμή, η κατάσταση του Νεμάνια Νέντοβιτς παρουσιάζει βελτίωση. Ο «Νέντο» ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις και δημιούργησε ανησυχία στο στρατόπεδο της εθνικής ομάδας, όμως πλέον νιώθει πολύ καλύτερα και αναμένεται να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του απέναντι στο σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη.

Κι όλα αυτά σε μια Star Arena που θα είναι κατάμεστη το βράδυ της Πέμπτης, καθώς τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι έχουν εξαντληθεί.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X