Χαμός με Μορέλος στην Ρέιντζερς: Έμεινε εκτός λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων

Χαμός με Μορέλος στην Ρέιντζερς: Έμεινε εκτός λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναβρασμός επικρατεί στην Ρέιντζερς λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν, για τα play off των προκριματικών του Champions League.

Ο λόγος έχει να κάνει με τον Κολομβιανό επιθετικό, Αλφρέδο Μορέλος που έμεινε εκτός αποστολής από τον Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Ο 26χρονος επιθετικός μετά την άφιξη του Αντόνιο Τσόλακ, έχασε την θέση του στην βασική ενδεκάδα της Ρέιντζερς, με τον Κολομβιανό επιθετικό να αλλάζει την συμπεριφορά του.

Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, επιβεβαίωσε ότι ο Μορέλο έμεινε εκτός αποστολής για λόγους φυσικής κατάστασης και συμπεριφοράς.

Ο Μορέλος, μάλιστα ήταν σε συζητήσεις με την Ρέιντζερς για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι διαπραγματεύσεις «πάγωσαν».

O 26χρονος στράικερ μετράει 228 συμμετοχές με την Ρέιντζερς έχοντας σημειώσει 114 γκολ, μετρώντας και 52 ασίστ, όμως πλέον δεν διανύει την καλύτερη περίοδό του στην Γλασκώβη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X