«Η Αλ Αΐν δίνει 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Πλάνιτς»

«Η Αλ Αΐν δίνει 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Πλάνιτς»

Η προσφορά της Αλ Αΐν στον Μπόγκνταν Πλάνιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα και στη Σερβία, πλην των πρωινών στο Ισραήλ, ο Μπόγκνταν Πλάνιτς είναι κοντά στη μετακόμισή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Αλ Αΐν όχι μόνο θα πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη από τη Μακάμπι που αγγίζει τα δύο εκατ. ευρώ, αλλά θα του προσφέρει και συμβόλαιο-μαμούθ με απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Και αυτά μόλις λίγες εβδομάδες μετά το «ειδύλλιο» της ΑΕΚ με τον παίκτη. Θυμίζουμε πως η Ένωση κινήθηκε δυναμικά για τον Σέρβο αμυντικό, αλλά συνάντησε απόλυτη άρνηση από την Μακάμπι σε όλες τις προτάσεις της που έφτασαν μέχρι και στο 1.300.000 ευρώ για να πάρει τον παίκτη του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι του 2023.

Μάλιστα, η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με τον Σέρβο στόπερ προφορικά για μελλοντική συνεργασία του όμως τα δεδομένα αλλάζουν αφού η Αλ Αΐν είναι διατεθειμένη να δώσει όσα-όσα για να κάνει από τώρα δικό της τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά 99% θα αγωνιστεί κανονικά στην αποψινή κρίσιμη μάχη της Μακάμπι με τον Ερ. Αστέρα για τα προκριματικά του Champions League.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X