ΑΕΚ: Τετ α τετ Κουχάρσκι-Αλμπάνη σήμερα στα Σπάτα

ΑΕΚ: Τετ α τετ Κουχάρσκι-Αλμπάνη σήμερα στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Αλμπάνης τα είπε σήμερα με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα (πρέπει να) εξετάζει όλες τις προοπτικές της μεταγραφικής ενίσχυσης της. Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν κατά κύριο λόγο παίκτες για την επίθεση, με το βάρος να πέφτει πια στα άκρα. Η ΑΕΚ έδωσε το πρώτο της παιχνίδι στη Λαμία και σε λίγες ημέρες θα δώσει και το δεύτερο με το Βόλο, παρότι συνεχίζει να έχει κενά σε συγκεκριμένες θέσεις και γραμμές.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει παίκτες για τα άκρα της επίθεσης, αφού φαίνεται πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο να υπολογίζει τον Λιβάι Γκαρσία για την θέση του φορ. Και αυτό… περιπλέκει αρκετά τα πράγματα. Ωστόσο, το κενό στην θέση του φορ είναι φανερό και μένει να φανεί τι θα γίνει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Αλμπάνης έχει χάσει πολύ έδαφος στη νέα ΑΕΚ

Ωστόσο, για τα άκρα της επίθεσης υπάρχει και ο Χρήστος Αλμπάνης ο οποίος έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας με προβλήματα τραυματισμού. Έχασε όλα τα φιλικά και έπαιξε για λίγο απέναντι στην Προοδευτική στα Σπάτα.

Ο 27χρονος επιθετικός πέρυσι πήρε το Πρωτάθλημα στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού, φέτος έχει χάσει σημαντικό έδαφος στα πλάνα του Αλμέιδα και για αριστερά υπάρχουν οι επιλογές του Τσούμπερ και του Μοχαμάντι στο 3-1-4-1-1 (3-5-2). Αν πάει σε 4-3-3, αριστερά ο Τσούμπερ έχει τον πρώτο λόγο, ενώ θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακραίος για αριστερά. Οπότε ο Αλμπάνης θα πάει πιο… πίσω.

ΑΕΚ: Τετ α τετ Κουχάρσκι-Αλμπάνη σήμερα στα Σπάτα

Και όσο πλησιάζουμε στις 15 Σεπτεμβρίου στενεύουν τα περιθώρια. Πάντως, σήμερα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ο Αλμπάνης τα είπε με τον Ράντεκ Κουχάρσκι. Και δεν αποκλείεται να τέθηκε στην συζήτηση το… μέλλον του Έλληνα παίκτη στο ρόστερ της ΑΕΚ και όλα τα δεδομένα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Nα θυμίσουμε ότι ο Αλμπάνης έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι το 2024 και από το 2018 που αποκτήθηκε μετρά 80 συμμετοχές με 7 γκολ και 5 ασίστ, σε περίπου 3.100 αγωνιστικά λεπτά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X