ΑΕΚ: Ωρα αποφάσεων για Αλμπάνη, Μαχαίρα και Λάτσι

ΑΕΚ: Ωρα αποφάσεων για Αλμπάνη, Μαχαίρα και Λάτσι
Photo Credits: INTIME

Όσο πλησιάζει η έναρξη της σεζόν, ο Αλμέιδα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον των Αλμπάνη, Λάτσι και Μαχαίρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού, την έναρξη της σεζόν, αλλά και τις οριστικές αποφάσεις του Αλμέιδα για το μέλλον ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν στην προετοιμασία αυτό το καλοκαίρι.

Και με δεδομένο πως υπάρχουν εκείνοι που δεδομένα έχουν κερδίσει θέση στον ήλιο για τη νέα σεζόν, όπως και οι «μικροί» που περιμένουν την ομάδα που θα παραχωρηθούν ως δανεικοί ή την επιστροφή στην ΑΕΚ Β’, το ενδιαφέρον βασικά στρέφεται σε τρία πρόσωπα: τους Αλμπάνη, Λάτσι και Μαχαίρα.

Κοινό χαρακτηριστικό και για τους τρεις, πως λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε όλη την προετοιμασία και μοιραία, δεν μπόρεσαν να δώσουν στίγμα στον Ματίας Αλμέιδα για το κατά πόσον μπορεί να ποντάρει πάνω τους στη διάρκεια της χρονιάς. Κανείς τους μάλιστα δεν μπόρεσε να συμπεριληφθεί ούτε στην αποστολή που ταξίδεψε στην Κύπρο την περασμένη εβδομάδα για το φιλικό με την Ομόνοια, που ήταν η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

Δείτε περισσότερα για το μέλλον των τριών παικτών της ΑΕΚ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X