ΑΕΚ: Ξεκινά η προετοιμασία της «Βασίλισσας» σήμερα

ΑΕΚ: Ξεκινά η προετοιμασία της «Βασίλισσας» σήμερα

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ αναμένεται σήμερα να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση της χρονιάς

Το ταξίδι της μπασκετικής ΑΕΚ ξεκινά σήμερα με την πρώτη προπόνηση στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων.

Οι παίκτες της «Βασίλισσας» θα πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του Ηλία Καντζούρη μετά τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις που προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Αυτή η αρχή για την ΑΕΚ είναι αρκετά ιδιαίτερη αφού υπάρχουν αλλαγές τόσο στον πάγκο της ομάδας με την έλευση του Ελλήνα προπονητή, όσο και στο ρόστερ που έχει διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από την περσινή σεζόν.

Μην ξεχνάμε ότι εκτός από τον Ηλία Καντζούρη, νέο πρόσωπο στο προπονητικό τιμ είναι και ο Γιάννης Σιούτης που θα αποτελεί το δεξί χέρι του Έλληνα κόουτς.

Στο αγωνιστικό δυναμικό, η ΑΕΚ θα έχει αρκετές απουσίες, αφού υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς έχει κληθεί για δύο φιλικά της Λετονίας, ο Αλεξάντερ Μάντσεν βρίσκεται στην Εθνική Φινλανδίας που προετοιμάζεται για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ, ενώ και ο Ακίλ Μίτσελ είναι στην Εθνική Παναμά για την προετοιμασία του Παναμερικανιού Κυπέλλου.

Ακόμα θα πρέπει να πούμε ότι ο Δημήτρης Φλιώνης αναρρώνει από τον τραυματισμό του. Για αυτό τον λόγο η ΑΕΚ στην προετοιμασία θα έχει ενισχύσεις, με παίκτες που θα την βοηθήσουν σε αυτό το στάδιο, όπως ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο Κώστας Παπαδάκης, ο Κρις Ουάμπα και Νίκος Οκεκουόγεν.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X