Αρχισαν οι τραυματισμοί για τον Μάγκνουσον στον Παναθηναϊκό - Προλαβαίνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Αρχισαν οι τραυματισμοί για τον Μάγκνουσον στον Παναθηναϊκό - Προλαβαίνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο νέος στόπερ του Παναθηναϊκού, Χόρντουρ Μάγκνουσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ήταν ένας ποδοσφαιριστής που είχε ακουστεί στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωση του έμεινε πίσω λόγω των σοβαρών τραυματισμών που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια.

Εν τέλει, ο Ισλανδός πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και όπως φαίνεται τα προβλήματα τραυματισμών δεν τον έχουν αφήσει. O Μάγκνουσον τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Ισλανδός σέντερ μπακ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, με την διάγνωση να δείχνει τράβηγμα πρώτου βαθμού.

Αυτό  σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για δέκα ημέρες και έτσι ο Μάγκνουσον θα χάσει δεδομένα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Το αν θα είναι έτοιμος θα κριθεί τις επόμενες μέρες, ωστόσο θα είναι σίγουρα έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ την 4η αγωνιστική.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X