Απίστευτο κορέο των οπαδών της Γκιοζτέπε για την αλλαγή ιδιοκτησίας (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο κορέο των οπαδών της Γκιοζτέπε για την αλλαγή ιδιοκτησίας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα εκπληκτικό κορεό στο οποίο παρουσιάζουν τις ένδοξες στιγμές της ιστορίας της ομάδας τους δημιούργησαν οι φίλαθλοι της Γκιοζτέπε, η οποία πλέον μπήκε σε νέα εποχή.

Σε νέα εποχή μπήκε πλέον η Γκιοζτέπε, με το 70% των μετοχών της τουρκικής ομάδας να εξαγοράζεται από την εταιρία Sport Republic, η οποία στις αρχές του έτους είχε εξαγοράσει και την Σάουθαμπτον.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, οι οπαδοί της ομάδας παρουσίασαν στον χτεσινό εντός έδρας αγώνα με την Ερζουρούμ παρουσίασαν ένα εκπληκτικό κορεό που είχαν δημιουργήσει.

Το εν λόγ κορεό ήταν κάτι πρωτότυπο, καθώς παρουσίαζε τις ένδοξες στιγμές της ιστορίας της ομάδας την δεκαετία του ‘60 που απεικονίζονταν σε δημοσιεύματα εφημερίδων.

Βασικός χρηματοδότης της Sport Republic είναι ο Σέρβος επιχειρηματίας Ντράγκαν Σόλακ, ενώ η συμφωνία που έγινε για την εξαγορά της Γκιοζτέπε είναι ιστορική, καθώς η Sport Republic αποτελεί τον πρώτο ξένο επενδυτή στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X