Στη Ρωσία ο Ρόντμαν για να βοηθήσει την Γκράινερ - «Ξέρω καλά τον Πούτιν»

Στη Ρωσία ο Ρόντμαν για να βοηθήσει την Γκράινερ - «Ξέρω καλά τον Πούτιν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Ρωσία αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Ντένις Ρόντμαν, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, για να προσπαθήσει για την αποφυλάκιση της Μπριτ Γκράινερ.

«Πήρα άδεια για να πάω στη Ρωσία και να βοηθήσω αυτό το κορίτσι. Προσπαθώ να πάω ακόμη κι αυτή την εβδομάδα. Γνωρίζω καλά τον Πούτιν», τόνισε στο NBC ο 61χρονος Hall of Famer και πέντε φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ. Υπενθυμίζεται πως το 2014 ο Ρόντμαν είχε επισκεφτεί τη Μόσχα και είχε συναντηθεί με τον Βλάντιμιρ Πούτιν χαρακτηρίζοντας τον Ρώσο πρόεδρο «κουλ τύπο».

Από την πλευρά της προεδρίας των ΗΠΑ και του Τζο Μπάιντεν εκφράζεται η πεποίθηση πως ο Ρόντμαν μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κατάστασης, με την Γκράινερ να έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 9 ετών για κατοχή και λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Μάλιστα, ο Ρόντμαν είχε εμπλακεί ξανά στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ, έχοντας δημιουργήσει φιλικές σχέσεις με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X