Διαστημική η Παρί Σεν Ζερμέν ξεφτίλισε (1-7) τη Λιλ με όργια από Εμπαπέ και Μέσι (VIDEO)

Διαστημική η Παρί Σεν Ζερμέν ξεφτίλισε (1-7) τη Λιλ με όργια από Εμπαπέ και Μέσι (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει τις διαστημικές εμφανίσεις με την τριπλέτα-φωτιά των Μπαπέ, Νεϊμάρ, Μέσι να κάνει… όργια στο τρομερό 1-7 των Παριζιάνων στην έδρα της Λιλ.

Η Παρί μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ, με τον Μέσι να σερβίρει και τον Μπαπέ να γίνεται ο γρηγορότερος σκόρερ στην ιστορία των πρωτευουσιάνων.

Στο 27′ ήταν η σειρά του Μέσι να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ στο 39′ ο Νεϊμάρ έβγαλε ακόμη μια ασίστ την φετινή σεζόν, με τον Χακίμι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3, με τον Νεϊμάρ στο 43′ να διαμορφώνει το 0-4 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η Λιλ έμοιαζε με σάκος του μποξ για τους Παριζιάνους, που στο 52ο ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-5, με τους Χακίμι-Νεϊμάρ να αντιστρέφουν τους ρόλους. Ο Μαροκινός σέρβιρε και ο Βραζιλιάνος σκόραρε φτάνοντας τα 5 γκολ σε τρεις αγωνιστικές στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 1-5 με τον Μπάμπα, όμως ο εφιάλτης για την Λιλ είχε και συνέχεια, αφού στο 66′ ο Νεϊμάρ σέρβιρε στον Μπαπέ που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Στο 87ο λεπτό μπήκε και το κερασάκι στην τούρτα, με τον Νεϊμάρ να είναι και πάλι ο δημιουργός και ο Μπαπέ να «εκτελεί» για το χατ-τρικ και το τελικό 1-7.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X