Αραούχο αρχηγός και με προετοιμασία, έτσι θα οδηγεί την ΑΕΚ!

Αραούχο αρχηγός και με προετοιμασία, έτσι θα οδηγεί την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Τσίλης γράφει κυρίως για το μήνυμα που έστειλε ο Αραούχο στην Λαμία, αλλά και για τον Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πιάνω με την σειρά. Και πρώτα από τον ποδοσφαιριστή που καθάρισε μόνος του για την ΑΕΚ το ματς με την Λαμία.

Όχι μόνο διότι έβαλε τα δυο από τα τρία γκολ, αλλά κυρίως διότι και τα δυο ήταν δικό του δημιούργημα σχεδόν από τα αρχή μέχρι το τέλος τους. Ο Αραούχο υπήρχαν στιγμές στο ματς στην Λαμία, που φαινόταν σαν να κουβαλάει όλη την ΑΕΚ στην πλάτη του.

Ούτε περίεργο είναι αυτό, ούτε πρωτοφανές, ούτε καν το δύσκολο για τον Σέρχιο. Ειδικά για τον φετινό Σέρχιο. Παρά τις περί του αντιθέτου (αντι)ποδοσφαιρικές προσεγγίσεις που ακούστηκαν το καλοκαίρι όταν ο παίκτης έχασε κάποιες μέρες προπονήσεων λόγω μυϊκών ενοχλήσεων, αυτή η σεζόν έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κάνει ο Αραούχο όργια. Λίγο εως πολύ, αυτά που έκανε στην Λαμία.

Τι το ιδιαίτερο έχει η φετινή σεζόν για τον «Τσίνο»; Δυο πολύ σημαντικές ιδιαιτερότητες, εκτός από την διαφορά στους ποιοτικούς παίκτες που έχει γύρω του αλλά και την παρουσία ενός προπονητή που ξέρει να φτιάχνει ακριβώς το κλίμα που του ταιριάζει. Η πρώτη ιδιαιτερότητα είναι η καλοκαιρινή προετοιμασία. Ο Αραούχο ερχόταν πάντα στην ΑΕΚ, όταν όλη η δουλειά είτε είχε τελειώσει, είτε έφτανε στο τέλος της.

Πρώτη φορά κανονική προετοιμασία

Πέρυσι, για παράδειγμα, ήρθε μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία και μπήκε άρον – άρον, να παίξει με την Βελέζ. Και παρόλα αυτά ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από την πιο τραγική σεζόν της ΑΕΚ μετά απ’ αυτή του υποβιβασμού και σκόραρε 12 γκολ χωρίς ούτε ένα απ’ αυτά να είναι πέναλτι.

Τώρα όμως είναι έχει πιάσει την δουλειά στην προετοιμασία, από την πρώτη προπόνηση. Έχει μπει στο ρυθμό του προπονητή, από την πρώτη μέρα. Πήγε στο πρώτο ματς έχοντας κοντά δυο μήνες καλοκαιρινής δουλειάς με την ΑΕΚ. Κάτι που (θα) έχει τεράστια επίδραση στο κορμί του και στην αγωνιστική του κατάσταση.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X