ΑΕΚ: Η κριτική των 16 «κιτρινόμαυρων» στο ματς με την Λαμία

Εικόνες από το Λαμία - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στην πρεμιέρα απέναντι στην Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μπροστάρη τον Σέρχιο Αραούχο, η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από την Λαμία. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 ποδοσφαιριστές της Ένωσης που έπαιξαν στο ματς της πρεμιέρας

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Μόνο στο πρώτο ημίχρονο είχε δουλειά. Δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια σπουδαία επέμβαση. Χρειάστηκε να διαχειριστεί κάποιες φάσεις. Χωρίς όμως κάτι πολύ… ζόρικο. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο μεγαλύτερο κομμάτι, ήταν

Γιώργος Τζαβέλας: Έπαιξε στο κέντρο της τριάδας στην άμυνας και έπαιρνε το βάθος. Έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος στο ξεκίνημα του ματς. Όμως από εκεί και πέρα είχε σωστές τοποθετήσεις και την θέση του την κρατούσε σωστά, όπως και τις καλύψεις του, τις έκανε σωστά.

Εσχάν Χατζισαφί: Ήταν το αριστερό στόπερ στην τριάδα που επέλεξε ο Αλμέιδα. Έχασε αρκετές φορές την θέση του μέσα στο ματς και δημιουργήθηκαν κενά από την πλευρά του. Προσπάθησε με την μπάλα στα πόδια να κάνει παιχνίδι από τα μετόπισθεν, όχι με σωστές επιλογές τις περισσότερες φορές. Γενικώς έκανε πολλά και εύκολα λάθη.


Ντομαγκόι Βίντα: Έκανε το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς. Έπαιξε δεξιό στόπερ αλλά ακόμα δεν είναι στο 100% της ετοιμότητάς του και αυτό φάνηκε σε μια φάση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Έπαιξε με την εμπειρία του, αλλά και μόνο αυτό αρκούσε για να κρατάει σωστά την θέση του και να κερδίζει μάχες. Ανέβαινε πολλές φορές από την πλευρά του και στο δεύτερο ημίχρονο με μια εντυπωσιακή τέτοια προσπάθεια, έδωσε και ασίστ στον Πινέδα.

Στίβεν Τσούμπερ: Πολύ κινητικός και από το τέταρτο του ματς και μετά, με πολλή δουλειά στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Ήταν πολλές οι φορές που δοκίμασε να συγκλίνει από τα άκρα προς τον άξονα και να δοκιμάσει να εκτελέσει με σουτ. Είχε κάποια ζητήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά σε γενικές γραμμές έκανε καλό ματς.

Νορντίν Άμραμπατ: Έπαιξε σε ρόλο δεξιού μπακ – χαφ. Δεν είναι μια θέση που την ξέρει καλά και αυτό φαινόταν στο παιχνίδι του. Δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει κάπως γερά πατήματα και να πάρει σωστές προσπάθειες. Είχε μια καλή σέντρα πάρε – βάλε στην τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μάνταλου στο φινάλε του ημιχρόνου. Είχε όμως και πολλά νεύρα και πολλή ένταση καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Γενς Γιόνσον: Μπορεί να μην είχε μόνος του τον ρόλο του κόφτη, μπορεί να έπαιζε λίγο πιο μπροστά σε σχέση μ’ ότι έχει συνηθίσει, όμως και πάλι ο Δανός έκανε πολλή δουλειά και αθόρυβη δουλειά. Σχεδόν σ’ όλους τους χώρους. Έκοβε, κάλυπτε και γέμιζε κενά, έπαιρνε μπάλες και προσπαθούσε να βοηθήσει στην κυκλοφορία. Καλό και μεστό παιχνίδι από τον Γιόνσον.


Νταμιαν Σιμάνσκι: Ήταν ο κόφτης μπροστά από τα στόπερ. Ήταν σχετικά νευρικός και έκανε βιαστικές ενέργειες με την μπάλα στα πόδια. Γενικώς ήταν λίγο επιπόλαιος στις ενέργειες του, κάτι που φάνηκε και από το άτσαλο μαρκάρισμα που έκανε στην φάση του πέναλτι που κέρδισε η Λαμία. Προσπάθησε να κάνει παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια και παίρνοντας την πρώτη πάσα, χωρίς όμως να του βγει πολλές φορές.

Ορμπελίν Πινέδα: Είχε βάλει ο αντίπαλος προπονητής βδέλλα πάνω του, προσωπικό αντίπαλο. Όμως όσες φορές βρήκε χώρο, έκανε την διαφορά. Τρομερός συνδυασμός με τον Αραούχο στην φάση του γκολ της ΑΕΚ. Τρομερή κάθετη στην χαμένη ευκαιρία του Αραούχο στο πρώτο ημίχρονο. Γενικώς με την μπάλα στα πόδια και όταν δεν έτρωγε κλωτσιές, ο Μεξικανός είχε πολύ καλές εμπνεύσεις. Επίσης εκεί που έδειχνε να μην είναι τόσο πολύ μέσα στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε μια εντυπωσιακή γκολάρα.

Πέτρος Μάνταλος: Μέτριο παιχνίδι για τον χαφ της ΑΕΚ. Έχασε μια ευκαιρία απ’ αυτές που δεν χάνονται στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Και γενικώς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε πολλά λάθη με την μπάλα στα πόδια του. Έτρεξε αρκετά, προσπάθησε πολύ, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός με την μπάλα στα πόδια του.

Σέρχιο Αραούχο: Έβαλε δυο γκολ. Δυο γκλάραρες. Η μια εξ αυτών, με δικό του κλέψιμο. Έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Έτρεχε, μάρκαρε, έβγαινε μακριά από την περιοχή για να κάνει παιχνίδι. Ήταν παντού και ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να καθαρίσει η ΑΕΚ το ματς και να φύγει με τη νίκη από την Λαμία.

Λιβάι Γκαρσία: Ήταν η πρώτη αλλαγή του Αλμέιδα. Έπαιξε σε θέση φορ. Και μαζί με τον Αραούχο και μόνος του στην κορυφή. Κυνήγησε φάσεις, πίεσε, αλλά ο ίδιος δεν είχε κάποια δική του ευκαιρία για να εκτελέσει.


Σίμος Μήτογλου: Μπήκε στο γήπεδο όταν επί της ουσίας όλα είχαν τελειώσει με το 3-0. Διαχείριση των φάσεων έκανε παίζοντας ως στόπερ και δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου.

Λάζαρος Ρότα: Κεφάτος μπήκε στο γήπεδο. Έτρεξε πολύ, προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες από την δεξιά πλευρά. Τον αισθάνθηκε γενικώς η Λαμία από την στιγμή που μπήκε.

Αλεξάντερ Φράνσον: Στο 88’ μπήκε στο γήπεδο ο Σουηδός χαφ. Πρόλαβε ελάχιστες επαφές με την μπάλα, στο λίγο διάστημα που αγωνίστηκε.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Ισχύει για τον Ιρανό ακραίο, ότι και για τον Φράνσον. Μπήκε στο γήπεδο στο 88’, όταν πλέον όλα στο ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X