Άρσεναλ: Ο Ροναλντίνιο συμπεριέλαβε τον Ζεσούς στους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης

Ζεσούς: «Με έπεισε ο Αρτέτα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς συστήθηκε στο κοινό του «Emirates», σκοράροντας τα πρώτα -δύο- του γκολ στην Premier και με ισάριθμες ασίστ οδήγησε την Άρσεναλ σε επιβλητική νίκη επί της Λέστερ (4-2).

Ο Βραζιλιάνος που μετακόμισε από το Μάντσεστερ και την Σίτι στο Λονδίνο και έχει πραγματοποιήσει σπουδαίο ξεκίνημα με τη φανέλα των «Gunners» κερδίζοντας παράλληλα τον θαυμασμό πολλών θρυλικών συμπατριωτών του.

Ο Ροναλντίνιο σε πρόσφατη συνέντευξή του στη «Mirror» τόνισε: «Όταν ο Γκάμπριελ πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι είπα ότι θα συνεχίσει να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Όταν του δόθηκε η ευκαιρία, έδειξε αυτό που ήταν ικανός – αλλά στη Μάντσεστερ Σίτι δεν του δείχθηκε ποτέ η αγάπη που αξίζει ένας παίκτης της ποιότητάς του. Στην Άρσεναλ του δόθηκε η ευκαιρία να είναι το επίκεντρο, του έδειξαν την αγάπη από τον προπονητή και τους οπαδούς και ήδη το ανταποδίδει. Αυτή τη σεζόν περιμένω μεγάλα πράγματα από αυτόν – θα ανταποδώσει την αγάπη που του έδειξαν δείχνοντας ότι δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και στην Ευρώπη».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X