Απίστευτα πράγματα από τη Λαμία: Έκλεισε από τώρα τα εκδοτήρια και δεν μπορούν να πάρουν εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ!

Απίστευτα πράγματα από τη Λαμία: Έκλεισε από τώρα τα εκδοτήρια και δεν μπορούν να πάρουν εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η Λαμία έκλεισε από νωρίς τα εκδοτήρια για το ματς με την ΑΕΚ στο ΔΑΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίθανα πράγματα από τη Λαμία η οποία κάνει ότι μπορεί για να εμποδίσει την παρουσία των φίλων της ΑΕΚ!

Χθες ανακοίνωσε ότι σήμερα θα ήταν κλειστά τα γραφεία της ΠΑΕ και δεν θα άνοιγαν τα εκδοτήρια του «Αθανάσιος Διάκος» ενόψει του αγώνα με την Ένωση, ενώ τα εισιτήρια θα διατίθονταν μόνο ηλεκτρονικά.

Τώρα, νωρίς-νωρίς το Σάββατο η Λαμία ανακοίνωσε το τέλος και της ηλεκτρονικής διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

Ολοκληρώθηκε και ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων της Λαμίας για τον αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο 20/8 στις 21:30 στο ΔΑΚ “Αθ.Διάκος” για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2022-2023. Δεν υπάρχει πλέον τρόπος να προμηθευτεί κάποιος εισιτήριο καθώς έκλεισε και το ηλεκτρονικό σύστημα της viva.

Τονίζεται ότι κανένας φίλαθλος δεν μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς να έχει κάρτα διαρκείας ή εισιτήριο και την ταυτότητά του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X