Bόλος-Αστέρας Τρίπολης 3-3: Ματσάρα στην πρεμιέρα με θρίλερ στο τέλος

Bόλος-Αστέρας Τρίπολης 3-3: Ματσάρα στην πρεμιέρα με θρίλερ στο τέλος
Photo Credits: INTIME

Ο Βόλος είχε τη νίκη στα χέρια του, όμως ο Αστέρας Τρίπολης με τον Μπαράλες έκανε το 3-3 στις καθυστερήσεις και πήρε τον βαθμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματσάρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα Τρίπολης, χωρίς νικητή!

Σούπερ ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Μπαράλες να ισοφαρίζει (3-3) στο΄98΄.

Με το «καλησπέρα» το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να δείχνουν τη διάθεση να παίξουν καλό (επιθετικό) ποδόσφαιρο και να μείνουν μακριά από πάσης φύσεως σκοπιμότητες.

Η καλή μεσοεπιθετική λειτουργία του Αστέρα επιβραβεύτηκε στο 27΄. Ο Μπερτόγλιο με κάθετη πάσα στον κενό χώρο έβγαλε τον Μπενίτο απέναντι από τον Κλέιμαν και ο Ισπανός επιθετικός πλάσαρε εύστοχα.

Ο βοηθός (Μπούξμπαουμ) σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, ωστόσο μετά από τον έλεγχο της φάσης από το VAR (Ζαμπαλάς) σωστά το γκολ μέτρησε, αφού ο Μπενίτο καλυπτόταν από την άμυνα των γηπεδούχων (0-1).

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον… συνήθη ύποπτο  Τομ Φαν Βέερτ.

Ο περυσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος εκμεταλλεύτηκε έτσι όπως έπρεπε την σέντρα («πάρε – βάλε»)του Άλχο και με κοντινή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Ο Βόλος γύρισε το ματς στο 56΄με πανέμορφο γκολ που έφερε στην ούγια την υπογραφή του Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με φαλτσαριστό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε «συστημένη» την μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαδόπουλου κι έδωσε το προβάδισμα (2-1) στην θεσσαλική ομάδα.

Το 2-1 από τον Φερνάντες:


Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ (3-1) στο 65΄. Ο Πάολο Φερνάντες με τακουνάκι – «ζωγραφιά» πάσαρε στον Ντέλετιτς μέσα στην περιοχή ο Σέρβος εξτρέμ ντρίμπλαρε κι αφού έφερε την μπάλα στο δεξί με ωραίο πλασέ σκόραρε.

 

Το 3-1 από τον Ντέλετιτς:


Ο Άλβαρες με σέντρα ακριβείας σημάδεψε τον Τιλίκα που μέσα από περιοχή των γηπεδούχων με κεφαλιά βρήκε δίχτυα (3-2) με την φάση να ελέγχεται από το VAR και το γκολ να μετρά κανονικά στο 68΄.

Το 3-2 του Αστέρα:


Στο 91΄οι Αρκάδες έχασαν πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν με σουτ του Σονί μέσα από την περιοχή που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με τον Μπαράλες να δίνει την ισοπαλία (3-3) στον Αστέρα με πλασέ μέσα από την περιοχή στο τελευταίο λεπτό (98′ ) των καθυστερήσεων.

ΒΟΛΟΣ (Οσβάντ Τανσό): Κλέιμαν, Άλχο(82΄Ταχάτος), Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια (57΄ Ουεαντρόγκο), Ντέλετιτς, Πάολο Φερνάντες (88΄Τσέλιος), Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες, Μουνάφο (71΄Σόνι), Στάνκο, Γκαρντάφσκι (61΄Σίτο) (79΄Γκαρθία), Μπερτόγλιο, Ριέρα (46΄Τιλίκα), Μπενίτο (61΄Μπαράλες).

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X