Μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα

Μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Europa League.

Μάλμε-Σίβασπορ (20:00): Έχω την αίσθηση πως δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για τη Μάλμε στα παιχνίδια με τη Σίβασπορ. Δίνεται ένα βήμα πιο μπροστά στο στοίχημα, αλλά περιμένω να δούμε δύο σκληρές αναμετρήσεις. Η Μάλμε γενικά δεν πείθει φέτος και παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της και θέματα στην ανασταλτική λειτουργία.

Στον προηγούμενο γύρο, η Μάλμε πέρασε με άνεση την Ντουντελάνζ μετά το 3-0 εντός και το 2-2 εκτός. Προηγήθηκε, μάλιστα, με 2-0, αλλά χαλάρωσε στο δεύτερο ημίχρονο και το πλήρωσε. Έίχε προηγηθεί, βέβαια, ο αποκλεισμός-σοκ από τη Ζαλγκίρις Βίλνιους στο Champions League, στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Στο πρωτάθλημα, νίκησε 3-1 τη Σούντσβαλ προ ημερών αλλά γενικότερα έχει θέματα. Δεν έχει μπει καλά και σε 18 αγώνες είναι 4η και στο -5 από την κορυφή.

Θεωρία στοιχήματος στο Betting University

Η Σίβασπορ, η οποία προ ημερών απέκτησε τον χαφ Χαρίση από τον Ατρόμητο, μπαίνει από αυτήν τη φάση στη διοργάνωση, έχοντας κατακτήσει πέρσι το Κύπελλο Τουρκίας. Έπιστρέφει στο Europa League μετά από μία διετία και την παρουσία της στους ομίλους (με Βιγιαρεάλ, Καραμπάγκ, Μακάμπι Τελ Αβίβ). Στη σεζόν, πάντως, δεν τη λες και καλή την εκκίνηση. Πρώτα έχασε στο Σούπερ Καπ με 4-0 από την Τραμπζονσπόρ, στην πρεμιέρα έφερε 1-1 εντός με την Μπουγιουκσεχίρ και προ ημερών έχασε 3-0 από την Ντεμιρσπόρ. Ματς που σκόραρε ο Ονιεκούρου του Ολυμπιακού.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Μάλμε-Σίβασπορ (20:00): Μπορεί η Σίβασπορ να δείξει ανταγωνιστική στη Σουηδία έχοντας κάνει κακή εκκίνηση στη σεζόν; Θεωρώ πως ναι, αλλά όλα θα φανούν στην πράξη, πέρα από το τι πιστεύουμε εμείς. Νομίζω είναι πρόκληση η τιμή που βρίσκουμε. Πάμε στοίχημα με το G/ G στο 2.00 (bet365).

Δες την αξιολόγηση της Stoiximan

Αούστρια Βιέννης-Φενερμπαχτσέ (22:00): Θέλει να αλλάξει εικόνα σε σχέση με όσα δείχνει στο πρωτάθλημα η Αούστρια Βιέννης, αν θέλει να έχει ελπίδες για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Οι Αυστριακοί έχουν μόλις τέσσερις βαθμούς στους τέσσερις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος. Με μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες, από Σάλτσμπουργκ και Αλταχ. Μια νίκη που ήρθε πριν από λίγες μέρες κόντρα στην Τιρόλ με 2-1, με την Αούστρια να προηγείται 2-0, αλλά να βλέπει την αντίπαλο να μειώνει και να αγχώνεται.

Έν τέλει κράτησε το τρίποντο, πήρε ψυχολογία, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να διορθώσει πολλά, κυρίως στην αμυντική της τακτική για να έχει ελπίδες απέναντι στη Φενέρ. Η Φενέρ έδειξε πολλές επιθετικές αρετές στο τελευταίο της παιχνίδι που έδωσε. 6-0 στην έδρα της Κασίμπασα από τους Τούρκους, που ξεπέρασαν την έκπληξη με την Ουμρανιγεσπόρ και το 3-3 της πρεμιέρας στην Κωνσταντινούπολη. Η Φενέρ είχε ξεκινήσει από το Champions League στο οποίο αποκλείστηκε από τη Ντιναμό Κιέβου.

Δες το αναλυτικό review της bet 365

Αούστρια Βιέννης – Φενέρμπαχτσε (22:00): Έπαιξε με τη Σλοβάτσκο στον τρίτο γύρο του Europa League και προκρίθηκε με άνεση (3-0 και 1-1) και τώρα θέλει να μπει στους ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης και όχι σε αυτούς του Europa Conference League. Ως φαβορί μπαίνει απέναντι στους Αυστριακούς, κυρίως αν κρίνουμε την εικόνα που παρουσιάζουν οι τελευταίοι. Αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Με το δείγμα που έχουμε στα χέρια μας, βρίσκουμε λογικό το ότι κινείται σε τιμές φαβορί η Φενέρμπαχτσε. Λίγο πάνω από τον διπλασιασμό οι Τούρκοι, στο 3.20 συναντάμε την Αούστρια. Σε τιμές ακλόνητου φαβορί είναι η πρόκριση της Φενέρ, αφού δεν ξεπερνάει το 1.30. Με αυτή την εικόνα που βλέπουμε, έχει πολύ μεγάλη αξία το ποντάρισμα στους Τούρκους. Θα πάμε στοίχημα με «διπλό» σε απόδοση 2.15 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X