Άλκμααρ: «Ο Χατζηδιάκος δεν παραχωρείται»

Άλκμααρ: «Ο Χατζηδιάκος δεν παραχωρείται»
Photo Credits: INTIME

Ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει η Αλκμάαρ να παραχωρήσει τον Παντελή Χατζηδιάκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δια στόματος του τεχνικού διευθυντή η Άλκμααρ ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να παραχωρήσει τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Σύμφωνα με δημοσίευματα που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στον ολλανδικό τύπο υπήρξαν και υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, όμως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μαξ Χούιμπερτ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη προσφορά αυτή τη στιγμή.

«Δεν νομίζω. Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μία ομάδα που θα ήθελα να τον πάρει δανεικό, αλλά ο Παντελής έχει σχεδόν 200 παιχνίδια με μας στην Eredivisie και είναι βασικός στην Εθνική Ελλάδος. Θα ήταν παράξενο να δανείζαμε έναν τέτοιο παίκτη αυτή τη στιγμή».

Πρόσφατα νέα σενάρια έκανα λόγο για ενδιαφέρον τόσο της Λέτσε, η οποία όμως ήθελε δανεικό τον παίκτη, κάτι που όπως προείπαμε δεν «ψήνει» την Άλκμααρ, όσο και του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, που έχουν στην λίστα τους τον παίκτη, αλλά δεν έχουν προβεί σε κάποια πρόταση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X