Η Μπαρτσελόνα επιμένει για Μπερνάρντο Σίλβα αλλά ψάχνει 80 εκατ. ευρώ!

Γκουαρντιόλα: «Θέλω 100% να μείνει ο Μπερνάρντο Σίλβα, αλλά δεν μπορώ να σταμτήσω την επιθυμία του»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σιλβα κινείται η Μπαρτσελόνα ή μάλλον, προσπαθεί να κινηθεί αφού τα οικονομικά της, προκαλούν εμπόδια.

Η Μάντσεστερ Σίτι ζητάει 100 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS» η ομάδα της Καταλωνίας ψάχνει τα 80 από αυτά!

«Η Μπάρτσα πιστεύει ότι θα μπορέσει να εισπράξει 80 εκατ. ευρώ περισσότερα, μετά τα 160 που έχει συγκεντρώσει για τους Λεβαντόφσκι, Κουντέ και Ραφίνια, για να υπογράψει τον Πορτογάλο Μπερνάρντο Σίλβα (10-8-1994)» αναφέρει δημοσίευμα το οποίο τονίζει ότι η Μπαρτσελόνα έχει δύο επιλογές για να μαζέψει τα χρήματα: ο πρώτος είναι να πουλήσει τον Ντε Γιονγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή στην Τσέλσι για το ίδιο ποσό. Εάν ο Ολλανδός παραμείνει σταθερός στη θέση του να συνεχίσει ως παίκτης της Μπάρτσα, θα πρέπει να πουλήσει τον Ομπεμαγιάνγκ και τον Σερζίνιο σε πολύ καλή τιμή και να πάρει κάτι για την αποχώρηση του Ντεπάι.

Αν «ναυαγήσουν» πάντως, οι συγκεκριμένες περιπτώσεις «δεν αποκλείονται και άλλα είδη πωλήσεων».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X