«ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Λέτσε θέλουν Χατζηδιάκο»

«ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Λέτσε θέλουν Χατζηδιάκο»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα που εμπλέκει την ΑΕΚ με τον Παντελή Χατζηδιάκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για εμπλοκή της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού -ο οποίος βρίσκεται στο κατώπι της Ένωσης συστηματικά- και της ιταλικής Λέτσε στην περίπτωση απόκτησης του Παντελή Χατζηδιάκου κάνει λόγο ολλανδικό δημοσίευμα.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ολλανδία και την Άλκμααρ, με την οποία και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, με την αξία του σύμφωνα με το Transfermarkt να κοστολογείται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Voetbal Primeur, Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν είναι οι μοναδικές ομάδες που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Χατζηδιάκου, καθώς ο 25χρονος άσος φέρεται να βρίσκεται στα υπόψη και της Λέτσε.

«Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό για την ώρα. Υπήρξε μια ομάδα που ήθελε τον Παντελή δανεικό αλλά έχει παίξει σχεδόν 200 ματς για μας στην Eredivisie και είναι βασικός μας ποδοσφαιριστής – όπως και στην Εθνική Ελλάδας. Θα ήταν περίεργο να δίναμε έναν τέτοιο παίκτη δανεικό» αναφέρει σε δηλώσεις που έκανε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ο αθλητικός διευθυντής της Άλκμααρ Μαξ Χάουμπερτς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X