Όταν ο Τζινόμπιλι ξέρανε τους Σέρβους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (VIDEO)

Όταν ο Τζινόμπιλι ξέρανε τους Σέρβους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από 18 χρόνια, τον Δεκαπενταύγουστο του 2004 άρχισε το τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, εκεί όπου την παράσταση έκλεβε ο Μάνου Τζινόμπιλι!

O μεγάλος Αργεντινός ήταν εκείνος που έριξε στο καναβάτσο τη Σερβία στο πρώτο ματς των ομίλων στο κλειστό του Ελληνικού.

Ενώ απέμεναν 3.8 δευτερόλεπτα για το τέλος, ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς είχε δώσει προβάδισμα στην τότε ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 82-81.

Παρ’ όλα αυτά η Αργεντινή κατάφερε να εκδηλώσει επίθεση και ο Μάνου Τζινόμπιλι με ένα off balance σουτ μπροστά από τον Ρακότσεβιτς στα 0.7” χάρισε τη νίκη στην μετέπειτα κάτοχο του χρυσού μεταλίου «αλμπισελέστε» με 83-82!

«Δεν σκέφτηκα τίποτα. Απλά περίμενα την πάσα για να σουτάρω» είχε πει λίγο μετά το τέλος του δραματικού αγώνα. Ο Τζινόμπιλι ήταν και ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 27 πόντους, ενώ τον είχαν ακολουθήσει οι Νοτσιόνι και Σκόλα με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Για τους Σέρβους ο Ραντμάνοβιτς είχε πετύχει 21 πόντους, ενώ οι Ρακότσεβιτς και Μποντιρόγκα είχαν προσθέσει από 19 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X