Ολυμπιακός: Ξανα εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Παπασταθόπουλος και ο Καμαρά των... 3,5 εκατ.!

Ολυμπιακός: Ξανα εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Παπασταθόπουλος και ο Καμαρά των... 3,5 εκατ.!

Η πιο ακριβή φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έμεινε εκ νέου εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα ματς με τον Απόλλωνα. Έξω και ο Σωκράτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα για τις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού και το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά απουσιάζει, όπως και αυτό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου αλλά και του Τικίνιο Σοάρες.

Έτσι, η πιο ακριβή φετινή μεταγραφή των «ερυθρόλευκων», όπως και στη ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα, αλλά και τα δύο ματς με την Σλόβαν δεν θα βοηθήσει τους Πειραιώτες στις κρίσιμες αναμετρήσεις με τον Απόλλων Λεμεσού, για τα Play Off των προκριματικών του Europa League.

Έκπληξη αποτελεί και η επιλογή να «κοπεί» ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ αναμενόμενη ήταν η απόφαση για τον Τικίνιο Σοάρες που υπέστη θλάση και οδεύει προς την επιστροφή του στην Βραζιλία για λογαριασμό της Μποταφόγκο. Εκτός λίστας έμεινε και ο νεοαποκτηθείς μπακ των «ερυθρόλευκων», Ντορόν Λέιντνερ.

Αναλυτικά η λίστα των «ερυθρόλευκων» για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού:

ΛΙΣΤΑ Α

Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κούτρης, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Χασάν, Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά,Βρουσάι, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ.

ΛΙΣΤΑ Β

Καράκουτης, Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος

Πηγή: Sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X