Μπαρτσελόνα: Τελεσίγραφο στον Ντε Γιογνκ - Ή δέχεται μείωση ή φεύγει

Μπαρτσελόνα: Τελεσίγραφο στον Ντε Γιογνκ - Ή δέχεται μείωση ή φεύγει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθώς ο χρόνος πιέζει για την εγγραφή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της, η Μπαρτσελόνα έδωσε τελεσίγραφο στον Φρένκι Ντε Γιονγκ ή να δεχθεί μείωση 50% των αποδοχών του ή να αποχωρήσει.

Οι άνθρωποι των Καταλανών ζητούν από τον Ολλανδό μέσο να πάρει άμεσα την οριστική απόφασή του, καθώς ο χρόνος περνά και ακόμα δεν έχουν δηλωθεί στην ισπανική Λίγκα οι παίκτες που αποκτήθηκαν από την ομάδα κατά την θερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως σημειώνουν σχετικά ρεπορτάζ, η Μπαρτσελόνα έθεσε διορία στον Ντε Γιονγκ και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Ντε Γιονγκ είτε θα μείνει στους Καταλανούς αποδεχόμενος μείωση 50% στις αποδοχές του είτε θα δεχθεί να φύγει.

Μετά την άρνηση του παίκτη να μετακομίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία είχε συμφωνήσει η Μπαρτσελόνα, τώρα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον της Τσέλσι που μπορεί να κάνει πρόταση που θα αγγίξει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 25χρονος άσος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στους «μπλε», ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και το κλίμα σε βάρος του εξαιρετικά αρνητικό λόγω τη στάσης του.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X