ΑΕΚ: Το κόλπο για να αρπάξει ο Μελισσανίδης τον Τσιάρτα από τον Παναθηναϊκό

Μαγεία
Photo Credits: INTIME

Πως κατάφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης να… αρπάξει μέσα από τα χέρια του Γιώργου Βαρδινογιάννη τον Βασίλη Τσιάρτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν φθινόπωρο του 1992. Ο Βασίλης Τσιάρτας αποτελούσε ένα από πιο καυτά ονόματα του εγχώριου μεταγραφικού παζαριού.

Μέχρι τη Νάουσα είχε φτάσει ο Μελισσανίδης για να κάνει το χατίρι του Ντούσαν Μπάγεβιτς που ήθελε σαν τρελός τον πιτσιρικά από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, που έβγαζε μάτια στη Β’ Εθνική. Τον πρώτο λόγο για τα πάρε – δώσε της Νάουσας είχε ο μακαρίτης Σπύρος Σιούγγαρης.

Η διαπραγμάτευση ήταν σκληρή! Αν και δεν το έλεγαν ευθέως, οι Ναουσαίοι είχαν δεσμευτεί για την παραχώρηση του Τσιάρτα στον Παναθηναϊκό. Ο Μελισσανίδης, όμως, γνώριζε ότι η προσφορά του Γιώργου Βαρδινογιάννη ήταν μικρή.

Και αφού έβαλε πάνω στο τραπέζι τα χρήματα που πρόσφερε εκείνος και ήταν κατά 30 εκατ. δραχμές περισσότερα, έκανε την κίνηση ματ. Επικοινώνησε από τα γραφεία της Νάουσας με τον Κώστα Τσιτσόπουλο στη Δράμα και του είπε ότι θέλει να συζητήσουν για τον Γεωργιάδη.

Ο πανέξυπνος τυρέμπορος θεώρησε ότι βρήκε ευκαιρία να δώσει τον Γιώργο του Σάββα σε μεγάλη ομάδα, αλλά ο Μελισσανίδης του εξήγησε ότι θέλει τον άλλον Γεωργιάδη, του Χαραλάμπους.

Κάποιοι Ναουσαίοι που άκουσαν τη συζήτηση θεώρησαν ότι ο ΓΧ αποτελούσε την εναλλακτική επιλογή για τον Τσιάρτα και αμέσως συμφώνησαν για την πώληση του μετέπειτα «El Mago» στην ΑΕΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X