Οι δικηγορικοί σύλλογοι ζητούν απ’ τον Ντογιάκο έρευνα για τις παρακολουθήσεις!

Οι δικηγορικοί σύλλογοι ζητούν απ’ τον Ντογιάκο έρευνα για τις παρακολουθήσεις!

H συντονιστική επιτροπή σε ανακοίνωσή της ζητεί ακόμη από τον κ. Ντογιάκο να διερευνήσει την υπόθεση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιτροπή της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος παρεμβαίνει στην υπόθεση με τις παρακολουθήσεις και ζητά από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο να διερευνήσει κατά πόσο  «ήταν σύννομη ή μη η άρση της προστασίας του τηλεφωνικού απορρήτου εν ενεργεία Ευρωβουλευτή και μετέπειτα προέδρου του τρίτου κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου».

Μετά τις γνωστές τηλεφωνικές υποκλοπές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ.λπ., η συντονιστική επιτροπή σε ανακοίνωσή της ζητεί ακόμη από τον κ. Ντογιάκο να διερευνήσει εάν η αρμόδια Εισαγγελέας, Βασιλική Βλάχου «διερεύνησε την πλήρωση των ουσιαστικών προϋποθέσεων για την άρση του απορρήτου ή απλά περιέβαλε με το κύρος της δικαστικής αρχής τις εκτιμήσεις και τις ενέργειες της ΕΥΠ, όπως επίσης και εάν προέβη ή μη σε καταχρηστική και αυθαίρετη εφαρμογή των σχετικών διατάξεων, με αποτέλεσμα την παραβίαση ή μη του ρυθμιστικού πλαισίου του κανόνα του απορρήτου».

Διαβάστε την συνέχεια στο The Standard

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X