Παναιτωλικός: Ενίσχυση με τον 31χρονο Ρουμάνο αμυντικό Σεμπάστιαν Μλάντεν

Παναιτωλικός: Ενίσχυση με τον 31χρονο Ρουμάνο αμυντικό Σεμπάστιαν Μλάντεν

Ο Παναιτωλικός ήρθε σε συμφωνία με τον αμυντικό Σεμπάστιαν Μλάντεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη Ρουμανία κλείνει το ρόστερ του Παναιτωλικού, όσον αφορά την αμυντική του γραμμή.

Η ομάδα του Αγρινίου ήρθε σε συμφωνία με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό Σεμπάστιαν Μλάντεν, που αναμένεται εντός της ημέρας στο Αγρίνιο για να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια και να ανακοινωθεί.

Το νέο απόκτημα της ομάδας του Αγρινίου έχει ύψους 1,86, είναι δεξιοπόδαρος και στην καριέρα του καταγράφει συνολικά 366 συμμετοχές με έξι γκολ και έξι ασίστ.

Τη Δευτέρα (8/8) αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της Φαρούλ Κοστάντα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μποτοσάνι, για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, που σημαίνει ότι είναι έτοιμος αγωνιστικά καθώς συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας και αγωνίστηκε σε όλα τα φιλικά.

Με τη φανέλα της Φαρούλ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ρουμανίας, το 2017 και το 2019 αντίστοιχα ενώ είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της πατρίδας του. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά όμως, στην Ιταλία αφού είναι «απόφοιτος» των ακαδημιών της Ρόμα (πρωταθλητής Primavera το 2011).

Μπορεί να παίξει ακόμη στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά και στον άξονα ως «κόφτης».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X