Στην ΑΕΚ για 3 χρόνια ο Καράμπελας - Δίνεται δανεικός στον Απόλλωνα Πάτρας

Στην ΑΕΚ για 3 χρόνια ο Καράμπελας - Δίνεται δανεικός στον Απόλλωνα Πάτρας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Ζώη Καράμπελα και τον δίνει δανεικό στον Απόλλωνα Πάτρας

Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Ζώης Καράμπελας, ο οποίος φέτος θα αγωνιστεί δανεικός στον Απόλλωνα Πάτρας.

Όπως αναφέρει το sdna, η Ένωση είχε προσπαθήσει να κάνει δικό της τον διεθνή, με τις μικρές Εθνικές ομάδες, γκαρντ κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, όμως η άρνηση της Λάρισας να παραχωρήσει τον παίκτη, άναψε… κόκκινο στην υπόθεση.

Το καλοκαίρι όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο Καράμπελας ήταν ελεύθερος και η ΑΕΚ δεν έχασε την ευκαιρία. Η Ένωση έφτασε σε συμφωνία με τον 21χρονο γκαρντ για τα επόμενα 3 χρόνια. Ωστόσο την ερχόμενη σεζόν δεν θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Κι αυτό γιατί θα αγωνιστεί στον Απόλλωνα Πάτρας με τη μορφή δανεισμού. Ο Νίκος Βετούλας επιθυμούσε την προσθήκη του πρώην άσου του Περιστερίου, ο οποίος θα γίνει κάτοικος Πατρών, αλλά με τη μορφή δανεισμού από την Ένωση, η οποία θα παρακολουθεί την πορεία του.

Στην ΑΕΚ άλλωστε πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του εκρηκτικού γκαρντ και τον υπολογίζουν ως μέλος της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X