Ψάχνουν σωσίβιο για να πιαστούν στον Ολυμπιακό - Έκαναν σημαία ανούσιες αναλύσεις ελβετικού σάιτ, τρύπιου σαν ελβετικό τυρί!

Ψάχνουν σωσίβιο για να πιαστούν στον Ολυμπιακό - Έκαναν σημαία ανούσιες αναλύσεις ελβετικού σάιτ, τρύπιου σαν ελβετικό τυρί!

Ο Ολυμπιακός κάνει σημαία την έρευνα ελβετικού σάιτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το all time ranking ενός ελβετικού σάιτ σε αντιδιαστολή με το «47 μόνοι μας 39 όλοι τους» που έχει γίνει… καραμέλα και επανήλθε στο προσκήνιο μπας και συσπειρωθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού που σηκώνει κεφάλι και βλέπει Κορμπεράν.

Τα δικά μας, δικά μας, τα δικά σας, δικά μας. Αιώνιο μότο που ακολουθεί τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Το διαπιστώνουμε σε κάθε τομέα ύπαρξης του συγκεκριμένου σωματείου. Ήρθε η στιγμή να το ξαναδούμε και σε αναλύσεις που αφορούν τους εγχώριους τίτλους και την παρουσία στις εκτός συνόρων διοργανώσεις.

Προφανώς και το συμπέρασμα που εξάγεται διαχρονικά σύμφωνα με τους ίδιους, είναι ένα: Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο. Ούτε θα αποκτήσει. Κάτι Ρεάλ που κατακτούν τα ευρωπαϊκά, απλά ευνοούνται και αδικείται η ομάδα του λιμανιού. Αλλιώς κι εκεί «ποια Ρεάλ» θα ήταν η φράση που συνοδεύει τις αναφορές.

Δείτε περισσότερα για τον Ολυμπιακό και το ελβετικό σάιτ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X