ΑΕΚ: Με διπλή προπόνηση ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα δουλειάς

ΑΕΚ: Με διπλή προπόνηση ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα δουλειάς

Στην φυσική κατάσταση δίνει το βάρος τις πρώτες ημέρες ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων φτάνει στο τέλος για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Οι παίκτες από την Δευτέρα που ξεκίνησαν δουλεύουν εντατικά με τον προπονητή, Αλέξη Αλβανό να δίνει ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι της δύναμης και της φυσικής κατάστασης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ γνωρίζει καλά πως η δουλειά που γίνεται αυτές μέρες θα αποτελέσει ουσιαστικά και την βάση για την πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν. Για αυτό και η φυσική κατάσταση είναι κάτι που τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα ενώ παράλληλα ξεκίνησε να καταστρώνει και τα πλάνα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και σήμερα γυμναστήριο και βάρη το πρωί και προπόνηση το απόγευμα στο «Γ. Κασιμάτης» ενώ αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει για πρώτη φορά διπλή προπόνηση στο γήπεδο, πρωί και απόγευμα. Την Κυριακή η ομάδα θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει το πρώτο της ρεπό πριν επιστρέψει την Δευτέρα στην δουλειά για την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X