Το αγωνιστικό προφίλ της Ομόνοιας που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ (VIDEO)

Το αγωνιστικό προφίλ της Ομόνοιας που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ (VIDEO)

Δείτε αναλυτικά την ομάδα που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ απόψε στην Λευκωσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια θα δώσει η ΑΕΚ απόψε στις 20.00 στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Η κυπριακή ομάδα βρίσκεται στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας για την έναρξη της νέας  αγωνιστικής περιόδου και ο αγώνας με την ΑΕΚ χαρακτηρίζεται ως πρόβα τζενεράλε ενόψει του Σούπερ καπ με τον Απόλλων Λεμεσού (12/8) την ερχόμενη εβδομάδα, και των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων απέναντι στην Γάνδη (18/8, το πρώτο ματς εκτός έδρας) για τα play-off του Europa League. Το πρωτάθλημα Κύπρου ξεκινάει στις 27 Αυγούστου και την πρώτη αγωνιστική η Ομόνοια θα αγωνιστεί εκτός έδρας απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας.

Η περσινή σεζόν για την Ομόνοια είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο ξεκίνημα της χρονιάς, αποκλείστηκε από τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Άντβερπ σε Champions League και Εuropa League αντίστοιχα και οδηγήθηκε στους ομίλους του Conference League με τις Βασιλεία, Καραμπάγ και Καϊράτ όπου κατετάγη στην τρίτη θέση με τέσσερεις βαθμούς.

Στο πρωτάθλημα της Κύπρου τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Βρέθηκε στην 7η θέση με 31 βαθμούς στην κανονική περίοδο με αποτέλεσμα να αγωνιστεί στα play-out, όπου παρέμεινε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 50 πόντους. Την χρονιά… έσωσε η κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον Εθνικό Άχνας, σε έναν δραματικό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι και της έδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 

Προπονητής του συλλόγου είναι ο 51χρονος, Ιρλανδός Νέιλ Λένον, ο οποίος ανέλαβε το σύλλογο στις 7 Μαρτίου και σε 15 παιχνίδια μετράει επτά νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μια ήττα. Το καλοκαίρι η Ομόνοια απέκτησε τον στόπερ Μίτετις, τον γνωστό μας από τις θητείες του σε Άρη και Ολυμπιακό εξτρέμ Μπρούνο, τον δεξιό μπακ Μάθιου, τον επίσης δεξιό μπακ Κυριακίδη, και τον αριστερό μπακ Μπάρκερ.

Στα φιλικά της ως τώρα η Ομόνοια ηττήθηκε 1-0 από τη Χάποελ Χάιφα, επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ και 2-0 της Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ το περασμένο Σάββατο κέρδισε 2-0 την Ανόρθωση.

Η χρηματιστηριακή αξία της κυπριακής ομάδας σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X