ΑΕΚ: Το βράδυ που ο Ντέμης πέταξε 1,3 εκατ. ευρώ για να ζήσει το «κιτρινόμαυρο» όνειρο!

ΑΕΚ: Το βράδυ που ο Ντέμης πέταξε 1,3 εκατ. ευρώ για να ζήσει το «κιτρινόμαυρο» όνειρο!
Photo Credits: INTIME

Είναι γνωστό πως οι έρωτες είναι ζήτημα καρδιάς και όχι λογικής...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμιά φορά η διαμόρφωση της Ιστορίας μπορεί να είναι ζήτημα μιας μικρής λεπτομέρειας, απλά μια στιγμής. Μια λάθος επιλογή λίγων δευτερολέπτων, ένα απειροελάχιστο έλλειμμα συγκέντρωσης, μια μικρή αδράνεια και ολόκληρη η Ιστορία μπορεί να αλλάξει.

Σίγουρα είναι πολλοί οι άνθρωποι που έχουν σκεφτεί πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είχαν πάει τα πράγματα στη ζωή τους αν είχαν κάνει μια επιλογή αντί μιας άλλης. Σίγουρα ένας από αυτούς είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης όταν φέρνει στο μυαλό του εκείνη τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας τον Μάρτιο του 1998.

Η ΑΕΚ ήταν στο 1-1 με τη ρώσικη ομάδα στη χιονισμένη Μόσχα και απείχαν μερικά δευτερόλεπτα για την συμπλήρωση των 90 λεπτών. Με το 1-1 η ΑΕΚ προκρινόταν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων – μέχρι και σήμερα είναι πολλοί εκείνοι που λένε πως αν δεν δεχόταν το μοιραίο γκολ στις καθυστερήσεις από τους Ρώσους μπορεί και να είχε φτάσει στον τελικό. Και όλη η Ιστορία θα είχε αλλάξει για την Ένωση.

Διαβάστε περισσότερα για τον Ντέμη

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X