Μέρτενς: Με ένα συγκλονιστικό VIDEO αποχαιρέτισε τον κόσμο της Νάπολι

Μουρίνιο: Θέλει Μέρτενς στη Ρόμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα συγκινητικό video ο Ντρις Μέρτενς αποχαιρέτησε τον κόσμο της Νάπολι.

Εννέα χρόνια, 397 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, 148 γκολ… Ο Ντρις Μέρτενς δεν μένει πια στη Νάπολι αφού δεν τα βρήκε στο οικονομικό και ο Βέλγος ποδοσφαιριστής δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Μέσα από ένα συγκινητικό video που δημοσίευσε στα social media, ο 35χρονος Μέρτενς  αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας, αφήνοντας ωστόσο, ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του.

«Αγαπητοί Ναπολιτάνοι, ήξερα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, αλλά δεν ήξερα πόσο δύσκολο θα ήταν να πω αντίο. Αυτή η πόλη με έχει υιοθετήσει, με αγάπησε και με στήριξε. Τα ρεκόρ και οι νίκες θα μείνουν στα βιβλία, αλλά οι άνθρωποι θα είναι πάντα στην καρδιά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ο γιος μου Τσίρο γεννήθηκε εδώ.

Για 9 χρόνια η Νάπολη ήταν η γη μου, η πόλη έγινε κομμάτι μου και αποφάσισα να κρατήσω το σπίτι μου στον Κόλπο. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες: δεν τελείωσε όπως θα ήθελα, αλλά για μένα δεν είναι ένα αντίο, είναι ένα “τα λέμε σύντομα” Νάπολι, αλλά πόσο πολύ το διασκεδάσαμε…» ήταν το μήνυμα του Βέλγου, που ξεπέρασε τον Ντάρεκ Χάμσικ και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των «παρτενοπέι».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X