Έρικσεν: «Απέρριψα τρεις φορές προτάσεις της Γιουνάιτεντ»

Προφορική συμφωνία ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Έρικσεν!
Photo Credits: INTIME

Ο Κρίστιαν Έρικσεν σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον είχε προσεγγίσει άλλες τρείς φορές στο παρελθόν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε ένα φιλικό κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Δανός είναι σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει πολύ τους «κόκκινους διαβόλους». Ο 30χρονος σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως τον είχε προσεγγίσει ξανά η ομάδα στο παρελθόν αλλά αρνήθηκε τις προτάσεις τους.

Οι δηλώσεις του Κρίστιαν Έρικσεν:

«Όταν ήμουν στους Spurs, μίλησα με κάθε προπονητή που ήταν εδώ, στη Γιουνάιτεντ, για να δω ποια ήταν η κατάσταση. Για μένα, τότε δεν ήταν η ώρα να μετακομίσω. Ήμουν στους Spurs για πολύ καιρό και ήθελα να δοκιμάσω κάτι στο εξωτερικό, έτσι πήγα στην Ίντερ και κατέληξα να περάσω υπέροχα. Αλλά τότε προφανώς κάτι συνέβη εκείνο το καλοκαίρι και αυτό άλλαξε την επαγγελματική πορεία που είχα στο μυαλό μου, έτσι επέστρεψα στην Αγγλία, πρώτα στη Μπρέντφορντ. Το να είμαι εδώ (στη Γιουνάιτεντ) είναι κάτι που δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί πριν από ένα χρόνο. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε.

Ήταν μόνο συζητήσεις. Οι Σπερς δεν ήρθαν ποτέ με κάποια πρόταση, οπότε δεν με ενδιέφερε να επιστρέψω στην Τότεναμ εκείνη την εποχή και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πολύ θετική και είχα καλές συζητήσεις μαζί τους. Ήταν πολύ θετικό το κλίμα από τα πρώτα τηλεφωνήματα».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X