ΑΕΚ: Ο διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας Λέβις Σμιθ στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο

ΑΕΚ: Ο διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας Λέβις Σμιθ στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο
Photo Credits: INTIME

Ο διεθνής Λέβις Μπάρκο Ρουέντας Σμιθ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ εξασφάλισε φέτος την ιστορική πρόκριση της στην μεγάλη κατηγορία και πλέον η διοίκηση στελεχώνει την ομάδα που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» ξεκίνησε τον μεταγραφικό της σχεδιασμό με δύο δυνατές προσθήκες καθώς μετά τον Έιντζελ Μπομόντ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας και με τον Λέβις Μπάρκο Ρουέντας Σμιθ και Έιντζελ Μπομόντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για Σμιθ αναφέρει:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λέβις Μπάρκο Ρουέντας Σμιθ, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Συλλόγου. Ο Λέβις Μπάρκο Ρουέντας Σμιθ αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ από τη χώρα της Βενεζουέλας. Πρόκειται για ένα βασικό στέλεχος της Εθνικής Βενεζουέλας που θα ενισχύσει την ομάδα μας στην πορεία της στην Α1 Εθνική Κατηγορία και στο Κύπελλο Ελλάδος. Λέβις, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X