Κάραχερ: «Δεν κλώτσησαν ποτέ τη μπάλα, όσοι κράζουν τον Χάαλαντ»

Κάραχερ: «Δεν κλώτσησαν ποτέ τη μπάλα, όσοι κράζουν τον Χάαλαντ»
Photo Credits: INTIME

Στο πλευρό του Έρλινγκ Χάαλαντ για τις χαμένες ευκαιρίες που είχε στον χτεσινό αγώνα με την Λίβερπουλ στάθηκε ο Τζέιμι Κάραχερ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν απ τους μοιραίους για την Μάντσεστερ Σίτι στο χτεσινό ματς με την Λίβερπουλ για το αγγλικό Σούπερ Καπ. Ο Νορβηγός επιθετικός μπορεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του να το συνδύασε με γκολ στην φιλική νίκη κόντρα στην Μπάγερν, δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο επίσημο. Στην διάρκεια του αγώνα είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες με αποκορύφωμα την φάση του 96′ όπου ολομόναχος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μετά από αυτά ορισμένοι τον επέκριναν για τις χτεσινές του χαμένες ευκαιρίες. Όμως ο Τζέιμι Κάραχερ παρότι αγωνίστηκε ως παίκτης στην Λίβερπουλ έσπευσε να υπερασπιστεί τον διεθνή σταρ λέγοντας ότι όσοι τον κράζουν δεν έχουν παίξει ποτέ μπάλα στην ζωή τους.

«Τα κλιπάκια με τα χαμένα στιγμιότυπα που θα κοροϊδεύουν τον Χάαλαντ όλη την εβδομάδα, όπως αυτά με τον Νούνιες την προηγούμενη, προέρχονται από κλόουν που δεν έχουν κλωτσήσει ποτέ μπάλα στη ζωή τους», δήλωσε ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X