Ολική ανανέωση του «Μονουμεντάλ» για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες

Ολική ανανέωση του «Μονουμεντάλ» για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γήπεδο της Μπαρτσελόνα από το Εκουαδόρ, το «Μονουμεντάλ» στο Γουαγιακίλ, υφίσταται μετατροπές από τον περασμένο Ιανουάριο με στόχο να βελτιωθεί σημαντικά για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, στις 29 Οκτωβρίου.

Μεταξύ των διάφορων τροποποιήσεων που υφίσταται, για παράδειγμα, θα έχει το 100% των θέσεων ανανεωμένες και αριθμημένες, καθώς ήταν απαίτηση της Conmebol για την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης αυτού του μεγέθους.

Επιπλέον, εγκαθίστανται ήδη νέα συστήματα άρδευσης για τον αγωνιστικό χώρο, εργασίες στα αποδυτήρια κι επέκταση των αναπληρωματικών πάγκων, καθώς και νέα πλακόστρωση για τις εισόδους του γηπέδου. Το συνολικό κόστος της επένδυσης υπολογίζεται μεταξύ 4 και 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στόχος, επίσης, η τοποθέτηση δύο οθονών LED για να εμφανίζουν διαφημίσεις, τον πίνακα αποτελεσμάτων και την ώρα του αγώνα. Η Conmebol θα πάρει την κατοχή του γηπέδου 60 μέρες πριν τον τελικό, προκειμένου να εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις.

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν θα γίνει καμία εκδήλωση εντός του γηπέδου «Μονουμεντάλ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X