Οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν το enwsi.gr: «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για Γκονζάλες» - Η θέση της ΑΕΚ

Οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν το enwsi.gr: «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για Γκονζάλες» - Η θέση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι Γάλλοι γράφουν για την ΑΕΚ και τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Γαλλία επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αλβάρο Γκονζάλες, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του enwsi.gr!

Μία ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μαρσέιγ, coeurmarseillais.fr, επιβεβαιώνει πως η Ενωση ασχολείται με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Την ώρα που ο Αλβάρο Γκονζάλες, δεν υπολογίζεται από τη Μαρσέιγ, ακούει τις προσφορές που έχει. Ομάδες από Σαουδική Αραβία, Ισπανία και Μεξικό τον πολιορκούν, ενώ τώρα προστέθηκε και η ΑΕΚ.

Ο Ισπανός απέρριψε τη Σαουδική Αραβία. Ακούστηκε στην ΑΕΚ για να ενισχύσει την άμυνα της. Παράλληλα, ο ελληνικός σύλλογος φαίνεται να έχει στο στόχαστρο και τον Ντομαγκόι Βίντα της Μπεσίκτας.

Ο Γκονζάλες έχει την ευχέρεια να διαλέξει τον επόμενο του σύλλογο. Προπονείται ατομικό και θέλει να βρει ρυθμό για να είναι έτοιμος».

Η θέση της ΑΕΚ

Όσον αφορά στην ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Αλβάρο Γκονζάλες. Μάλιστα, φέρεται ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός να έχει προταθεί από πολλούς διαφορετικούς ατζέντηδες. Αυτό προκαλεί ανησυχία στις τάξεις της ομάδας, γι’ αυτό και δεν έχουν ασχοληθεί ουσιαστικά με την περίπτωσή του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X