ΑΕΚ: Αυτός είναι ο Άλβαρο Γκονζάλες (VIDEO)

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο Άλβαρο Γκονζάλες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε βίντεο του παικταρά που εξετάζει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Άλβαρο Γκονζάλες για τα στόπερ.

Ο 32χρονος Ισπανός στόπερ ξεκίνησε από την Ρασίνγκ παίζοντας στη Λα Λίγκα. Το 2012 μεταπήδησε στη Σαραγόσα με την οποία σε δυο χρόνια έπαιξε 72 ματς. Στη συνέχεια ήρθε η Εσπανιόλ για την οποία αγωνίστηκε επίσης 2 χρόνια έχοντας 74 συμμετοχές αυτή τη φορά. Το μεγάλο βήμα έγινε το 2016 με τη Βιγιαρεάλ με την οποία αγωνίστηκε σε σχεδόν 90 ματς.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Άλβαρο Γκονζάλες μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ. Τον επόμενο χρόνο οι Μασσαλοί τον απέκτησαν αντί 4 εκατ. ευρώ από την ισπανική ομάδα και τον Μάιο του 2021 ο 32χρονος ανανέωσε το συμβόλαιό του για 3+1 χρόνια.

Την προηγούμενη σεζόν όμως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μέχρι τον Φλεβάρη είχε μόλις 10 εμφανίσεις με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου, αποκαλύπτοντας πως η αιτία του παραγκωνισμού του αφορά την επιθυμία της ομάδας να τον πουλήσει στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Αυτός είναι ο Άλβαρο Γκονζάλες που θέλει η ΑΕΚ!

Δείτε βίντεο

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X