ΑΕΚ: Η υπόθεση Γαλανόπουλου θέλει το χρόνο της

ΑΕΚ: Η υπόθεση Γαλανόπουλου θέλει το χρόνο της
Photo Credits: INTIME

Το μέλλον του Κώστα Γαλανόπουλου στην ΑΕΚ παραμένει ανοιχτό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισως να είναι ίδιον της ΑΕΚ. Ακόμα και εκεί που έχει πετύχει μέχρι τώρα τις μεγαλύτερες επιτυχίες της – αναφερόμαστε στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής – να παραμένουν ανοιχτές υποθέσεις που γεννούν ερωτηματικά. Κάπως έτσι εξελίσσεται για την ΑΕΚ η υπόθεση του Κώστα Γαλανόπουλου, που απασχολεί έντονα τον κόσμο της ομάδας, αλλά ανοίγει και ζητήματα για την πληρότητα των χαφ που διαθέτει ο Αλμέιδα.

Είναι σαφές, πως μια ΑΕΚ που έχει ήδη αποκτήσει Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, διατηρεί στο δυναμικό της παίκτες όπως οι Μάνταλος και Σιμάνσκι, εάν μπορούσε να υπολογίζει τον Γαλανόπουλο θα ήταν σε αρκετά υψηλό επίπεδο πληρότητας. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο αυτήν τη στιγμή. Αφ’ ενός, επειδή παραμένει το πρόβλημα τραυματισμού του 25χρονου μέσου και αφ’ ετέρου, επειδή είναι (ξανά) σε οριακό επίπεδο οι σχέσεις του με την ΑΕΚ.

Παραμένει τραυματίας και το συμβόλαιο

Στην ΑΕΚ επιμένουν, ότι ο λόγος που ο Γαλανόπουλος παρέμεινε στην Αθήνα και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή για την Ολλανδία, είναι καθαρά ιατρικός. Από την Ενωση τονίζεται σε όλους τους τόνους, πως όταν βγήκε η αποστολή για Ολλανδία, η εκτίμηση που είχαν οι υπεύθυνοι της ομάδας από τους ιατρικό επιτελείο, ήταν πως απαιτούνταν τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες ατομικού προγράμματος, ωσότου ο Γαλανόπουλος ενταχθεί στην ομάδα.

Βέβαια, αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη, αφορά το κατά πόσον η ΑΕΚ θα εμπιστευθεί τον Γαλανόπουλο, σε μια χρονιά που προέρχεται από αποχή πολλών μηνών, αλλά και φτάνει σε λήξη συμβολαίου. Είναι δεδομένο, πως οι επαφές που υπήρξαν μέχρι τώρα κατέστησαν αδιέξοδες. Από την ΑΕΚ συνιστούν υπομονή και θεωρούν, ότι κανείς δε πρέπει να βιάζεται, καθώς λογικά θα υπάρξει και νέος κύκλος διαπραγματεύσεων στην υπόθεση του συμβολαίου του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X