Ντιμπάλα: «Η Ρόμα είναι μια πολύ καλή ομάδα»

Ντιμπάλα: «Η Ρόμα είναι μια πολύ καλή ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Πάολο Ντιμπάλα για την μεταγραφή του στην Ρόμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με επιτυχία πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ρόμα, ο Πάολο Ντιμπάλα το βράδυ της Δευτέρας(18/7).

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κατά την αποχώρηση του από το ιατρικό κέντρο εμφανίστηκε ικανοποιημένος, σχολιάζοντας τη μεταγραφή του στους Ρωμαίους.

«Όλα πήγαν καλά, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Εάν η Ρόμα είναι καλή ομάδα; Ναι» σχολίασε κατά την αποχώρησή του από την κλινική ο Πάουλο Ντιμπάλα, με την επόμενη στάση του να είναι το προπονητικό κέντρο όπου κάνει την προετοιμασία της η ομάδα της αιώνιας πόλης, για να συναντηθεί με τον Ζοζέ Μουρίνιο και τους νέους συμπαίκτες του.

Καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση του Ντιμπάλα έπαιξαν οι Μουρίνιο και Τότι. Οι «τζιαλορόσι» το αξιοποίησαν στο έπακρο για να έρθει σε συμφωνία με τον Joya. Το συμβόλαιο του θα είναι τριετές και οι ανακοινώσεις είναι θέμα χρόνου.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως επίσημη ανακοίνωση της Ρόμα για την προσθήκη του Ντιμπάλα, θα γίνει είτε βράδυ Δευτέρας είτε μέσα στη Τρίτη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X